Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 травня 2009, 13:10 ДТП
Черговий скандал у столиці за участі мажора
Черговий скандал у столиці за участі мажора

Цілої купи аварій не витримав навіть такий джип – заглох. Тепер авто за якусь там сотеньку тисяч зелених спочиває на штрафмайданчику. Власник – на волі. Вночі він улаштував справжній автомобільний ґвалт. Усіх, хто опинялися на його шляху – дубасив. Під п’яний приціл потрапив і водій машини-поливалки, що працював на вулиці Володимирській.

Юлія Мусташ, прес-офіцер Печерського РУ міліції міста Києва: «Він зупинився, підійшов до водія цієї пецашини і почав наголошувати на тому, що саме цей водій його задів. Той почав виправдовуватись. Юнак дістав ножа і почав проводити розбори».

Він був занадто неадекватний, щоб йому заперечувати – нині згадують свідки. Так от невдало спробували врятувати водія поливалки від мажора хлопці на «Міцубіші». Поїхали собі геть, але в автомобільних дзеркалах з’явився переслідувач. Утекти від 24-річного мажора на шестилітровому «Мерсі» виявляється просто нереально.

Такої ефектної кінцівки навіть сам мажор не очікував. Чергова загнана в глухий кут жертва відкрила вогонь.

Юлія Мусташ, прес-офіцер Печерського РУ міліції міста Києва: «Їм нічого не залишалося, і довелося застосувати зброю з гумовими кулями. Вони зробили кілька пострілів, щоб налякати його. На зброю був офіційний дозвіл, і цю зброю вони застосували для самозахисту».

Шлях відступу переляканому мажору перекрила міліція. Але й це не зупинило хлопця.

Свідок: «Потом ехала машина милиции, он начал прыгать на капот и говорить, что он всех поувольняет и побежал. Зупинилося таксі, він договорився і він повіз його по адресу».

В Інтернеті з’явилася інформація, що той агресивний мажор – пасинок народного депутата Ігоря Лисова. Помічник народного обранця прокоментував чутки телефоном. Каже - про те, що шеф має пасинка, взагалі вперше чує. І переконаний, що до його керівника затриманий юнак не має жодного відношення. Проти мажора порушили кримінальну справу за хуліганство. Чи був він під дією алкогольних або наркотичних речовин – іще з’ясовують. Парубка протримали під вартою добу, а потім відпустили на підписку.

Борис Сачалко, Олександр Савченко, НТН