Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 травня 2009, 10:35 ДТП
Аварія біля мосту Патона: не роз’їхалися три дорогі іномарки
Аварія біля мосту Патона: не роз’їхалися три дорогі іномарки

Від удару у «Фольксвагена» відлетіло колесо. Але він і не подумав спинитися - тікав на трьох. Так проїхав іще метрів чотириста.

Постраждалий: «Ехала девушка спокойно, никого не трогала. На тебе! Резкий разворот, и она прямо поперек дороги. Я ее ударил».

Про такий розвиток подій розповідає вже третій учасник ДТП. Водій «Кіа» не встиг загальмувати – все сталося несподівано, та й інтервал між машинами був невеликий.

Як результат - три іномарки розбиті майже вщент. На місце аварії одразу викликали швидку. 30-річну водійку «Мерседесу» із закритою черепно-мозковою травмою забрали до лікарні. Постраждала й пасажирка «Кіа».

Постраждалий: «Жена там, в машине, обследуют, ногу ударила об торпеду, голова разболелась. Ну, подушки сработали. Я даже испугаться не успел».

А от 46-річному винуватцеві ДТП, як із гусака вода: тільки невелика подряпина на лобі.

Водій мікроавтобуса: «Скажіть, а ви спиртне вживали? – Нет».

Вказував на інше сильний перегар. Та й ходити прямо для водія «Фольксвагену» виявилося справжньою проблемою.

А от чи вживали алкоголь учасники іншого ДТП - на Херсонщині, нині з’ясовує експертиза.

Водій ВАЗівської десятки їхав уздовж Каховського каналу й не впорався із кермом. Автівка заїхала у воду й потонула на п’ятиметровій глибині.

Віталій Байдаров, інспектор УДАІ в Херсонській області: «При ударе, по предварительным данным, автомобиль перевернулся на крышу, проплыл на крыше до середины канала и там пошел на дно. При опросе свидетелей было установлено, что данный водитель автомобиля не имел навыка управления не то что автомобилем, но и мотоциклами. В свое время он работал несколько лет трактористом, но автомобилем управлять не умел».

За насолоду проїхатися за кермом і водій-новачок, і власник автівки поплатилися життям.

Олена Ткаченко, Микола Шинкар, Олена Ваніна, НТН