Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2009, 19:01 ДТП
14-річна дівчина на батьковій автівці потрапила в ДТП
14-річна дівчина на батьковій автівці потрапила в ДТП

Шестеро людей постраждали в аварії, що сталася вранці на трасі Сімферополь-Феодосія. «Мерседес» намагався об’їхати автобуса, злетів на узбіччя й врізався в дерево. Окрім 30-річного водія в машині перебували п`ятеро пасажирів.

Ельдар, водій «Мерседесу»: «Едем мы со стороны Свободы, кольцо. От кольца передвигаемся где-то со скоростью 70 км. в сторону Зуи. Оттуда выезжал автобус. Он разогнался, на большой скорости, разогнался с ускорением. Стал поперек дороги. Я не знаю, мотор у него заглох или что. Просто тупо остановился. Я до последней секунды ждал, что он мне даст проехать. Этого не случилось. Ушел я направо и попал в эту яму».

А в Сацькому районі 14-річна дівчина сіла за кермо батькового легковика, щоби попоїздити селом. Із собою взяла двох хлопців - 16-ти та 18-ти років. І потрапила в ДТП.

Віктор Курченко, інспектор відділу ДАІ Сацького району: «В селе Михайловка Сакского района водитель автомобиля ВАЗ на закруглении дороги не справился с управлением, выехал за пределы проезжей части и допустил наезд на препятствие. В результате чего сам водитель и два пассажира получили травмы различной степени тяжести».

У Бахчисарайському районі через зіткнення двох «копійок» черепно-мозкові травми дістали п`ятеро осіб. Одна з автівок з невідомих причин виїхала на зустрічну смугу, де врізалася в інші «Жигулі».

Постраждали обидва водії й троє пасажирів. Усі вони в лікарні. А правоохоронці з`ясовують причини аварії.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзин, Крим, НТН