Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2009, 11:57 ДТП
У Києві мотоцикл протаранив «Газель» на очах у журналістів Свідка
У Києві мотоцикл протаранив «Газель» на очах у журналістів Свідка

Він їхав на шаленій швидкості. Тієї миті біля світлофора саме розверталася «Газель». Мотоцикліст намагався уникнути зіткнення, але не встиг.

Сергій, водій «Газелі»: «Он на большой скорости в Вас врезался? - Конечно, потому что на том светофоре не было никого, горел красный свет, и он вылетел по встречной и вылетел аж сюда. Начал тормозить он видите где. И его перевернуло».

Після удару чоловік злетів з мотоцикла і знепритомнів. Лікарі швидкої, які прибули на місце, діагнозу не поставили. Тож про тяжкість стану постраждалого – жодних відомостей. А водій «Газелі» - шокований. Каже, правил не порушував.

Юрій, свідок ДТП: «Газель разворачивалась, а мотоциклист ехал и врезался. - Как вы думаете, кто был не прав? - Я думаю, что «Газель», потому что мигающий светофор был, и он должен был пропустить мотоциклиста».

Працівники ДАІ поки що висновків не роблять. Лише припускають, що перевищення швидкості мотоциклістом і спричинило дорожньо-транспортну пригоду.

Дмитро Мішаєв, співробітник Солом’янської ДАІ в місті Києві: «Причина какова ДТП, кто виноват был? - Я не знаю, не могу сейчас сказать, это только после дознания можно будет сказать. - Но по правилам можно разворачиваться? - Да!»

Хто винен у цій історії - з’ясують лише після дізнання і відповідних експертиз.

Марина Борисполець, Слава Мелешкін, НТН