Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 квітня 2009, 11:00 ДТП
На Волині перекинулася пожежна машина, що їхала рятувати людей
На Волині перекинулася пожежна машина, що їхала рятувати людей

На Миколаївщині вантажівка з причепом на швидкості злетіла з дороги й перекинулась. ДТП сталося приблизно опівдні на 200-му кілометрі дороги «Ульянівка-Миколаїв».

46-річний водій МАНу рухався надто швидко. В результаті потрапив на лікарняне ліжко із переломом ноги та черепно-мозковою травмою.

Валерія Власова, керівник сектору УДАІ в Миколаївській області: «По предварительным данным, водитель не справился с управлением, вылетел на встречку, съехал в кювет с последующим перевёртыванием».

Незвичайне ДТП сталося на Волині. На трасі Стара Вижва-Дубечно перекинулася і ледь не зайнялася пожежна машина, що поспішала на виклик. У той момент ніхто не рухався назустріч. Та без жертв все одно не минулося.

Андрій Тонконог, співробітник сектору УДАІ Волинської області: «При виїзді на місце події було встановлено, що водій ПДПЧ Старовижівського району, керуючи службовим автомобілем, не справився з керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху, і внаслідок чого здійснилося перекидання даного транспортного засобу. В результаті ДТП було травмовано дві особи, які було доставлено в ЦРЛ Старовижівського району. В лікарні один із пасажирів даного автомобіля від отриманих травм помер».

ДАІвці винять в усьому 23-річного водія. Попри специфіку роботи він також мав обрати оптимальну швидкість. Адже втримати від перекидання наповнену водою цистерну дуже важко.

Олександр Дем’янчук, Олександр Стернійчук, Влад Гнатенко, НТН