Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 квітня 2009, 14:13 ДТП
На Львівщині п’яний водій заїхав просто на приватне подвір’я
На Львівщині п’яний водій заїхав просто на приватне подвір’я

Дільничний села Берездівці Михайло мимоволі спричинив ДТП. Каже, що з водієм зустрічного легковика не все гаразд - збагнув одразу. Та діяти потрібно було блискавично.

Михайло Розлуцький, старший дільничний села Берездівців: «На зустріч їхав «Форд» синього кольору – хотів заїхати в мою машину. Тоді я скерував свою машину в праву сторону. Водій другої машини побачив, що я в формі, і почав тікати».

Проте далеко втекти не вдалося. Він урізався в бетонну загороду приватного будинку й буквально залетів на подвір’я. У цей час там збирала квіти 4-річна Яна. Легковик дитини не зачепив. Проте в неї влучили лише уламки каменя.

Ігор Ганущак, лікар-хірург Новороздільської міської лікарні: «В дитини діагностовано забій м’яких тканин лиця, рвана рана лобної ділянки. Дитина була виведена з стану шоку».

Дівчинка вже вдома. Її родичі навідріз відмовляються від спілкування. У селі подейкують - їх залякали друзі винуватця ДТП. Люди помітили, що одразу ж після аварії йому на допомогу приїхали так звані «круті хлопці». Та це не допомогло – міліціянти затримали п’яного водія. Він має бути їм за це вдячний, адже селяни ладні були роздерти його на шматки.

Тамара, свідок: «Люди хотіли його виволокти і бити, а тут прийшли хлопці…»

Віталій Коренських, керівник відділу ДАІ Миколаївського району: «Водій був в нетверезому стані. Він взагалі закритий був в транспортному засобі і ми фактично довели до оперативної машини його під руки».

Водій-пияк виявився 37-річним мешканцем Нового Роздолу. З’ясувалося, що машина, яку він розбив, йому не належить. А у справжнього власника ще рік тому забрали права за кермування в нетверезому стані. Решту обставин ДТП з’ясовують слідчі.

Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк, Львівська область, НТН