Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 квітня 2009, 11:30 ДТП
У Дніпропетровську автівка збила жінку: водій утік
У Дніпропетровську автівка збила жінку: водій утік

ДТП сталося близько дев’ятої вечора. Водій Сергій, який все бачив, пригадує, спочатку ніщо не віщувало біди.

Сергій, свідок: «На светофоре у меня загорелся зелёный свет, я ехал в левом ряду. Мне моргнул фарой автомобиль, и я его пропустил. Он со скоростью 80 км начал ехать. Я увидел на пешеходном переходе, как человек летел в воздухе».

Сергій зупинився й побіг на допомогу. Жінка лежала на проїжджій частині, неподалік стояла автівка, що її збила.

Сергій, свідок: «Я на него накричал: «Что ты делаешь?» Он: «А что случилось?» Невнятно, разговаривать не мог. Он был в нетрезвом состоянии. Вышел водитель. Хотел отвезти в больницу, я не дал ему такой возможности. Он посмотрел и уехал на «Таврии».

Чоловік нашвидкуруч почав занотовувати номери утікача. Та це не знадобилося, бо знак відпав. Одразу на місце викликав швидку та міліцію.

ДАЇ-вці кинулися на пошуки підозрюваного. За півгодини знайшли згорілу «Таврію». За номерним знаком швидко з’ясували особу власника. 25-річний Андрій запевняє, що вже рік не сідав за кермо.

Андрій, власник «Таврії»: «С 2008-го года у меня забрали права, я не имею права управлять, поэтому передал управление человеку по имени Юра. - Как давно его знаете? - Года три. - Фамилию не знаете? - Нет».

Хай там як, а вже наступного дня винуватця затримали. Порушено кримінальну справу.

Олександр Дем’янчук, Артур Терещенко, НТН.