Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 квітня 2009, 09:29 ДТП
Лексус переїхав пляжників! Винуватець уже на волі!!!
Лексус переїхав пляжників! Винуватець уже на волі!!!

Торік іномарка просто на пляжі проїхалась по відпочивальниках, що мирно засмагали під сонцем. Нині п’ятеро постраждалих дочекалися судового вердикту.

Того трагічного дня Наталя Одностальченко разом з родиною відпочивала на пляжі. Каже, тільки-но роздяглися, як навкруги все загурчало і за мить її відкинуло в озеро. Коли піднялась, побачила, що Лексус стояв на спині її зятя.

Наталя Одностальченко, постраждала: «Меня ударило задним бампером и отбросило в сторону. А когда я вскочила, на том месте, где мы лежали, никого не было. Саша был под колесами. Внука отбросило. А я встала и поняла, что двигаться не могу».

Постраждалі ще й досі лікуються. Медики кажуть, що процедури треба проходити щорічно, аж до кінця життя. Покалічена родина так чекала на суд.

Майже півроку в Станично-Луганському районі тривало слухання резонансного ДТП, в наслідок якого під колесами «Лексуса» постраждало 5-ро відпочивальників на пляжі. Вирок виявився повною несподіванкою. І в першу чергу для самих постраждалих.

Покалічивши п’ятьох людей, водій іномарки потрапив... під президентську амністію.

Наталя Одностальченко, постраждала: «С одной стороны вроде бы как и кровожадностью не страдаем, но наказать человека нужно. А с другой стороны обидно, что за несколько минут у нас отобрали здоровье, а человек не понес наказание».

Між тим правники говорять, що перспектива у цієї справи таки є.

Ігор Чудовський, юрист: «Уголовное дело прекращено по амнистии, но в гражданском судопроизводстве можно обращаться в суд для возмещения убытков. Плюс они могут обратиться в суд с просьбой наложения ареста на автомобиль «Лексус» для обеспечения иска».

Чи продовжать судовий процес, постраждалі поки ще не вирішили. Адже Феміді не вірять. Вони й досі не второпають, як на винуватців таких злочинів може поширюватися амністія.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганська область, НТН