Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 квітня 2009, 09:00 ДТП
На Сумщині 45-річна жінка загинула у підводному ДТП
На Сумщині 45-річна жінка загинула у підводному ДТП

Надія показує давнє чорно-біле фото. На ньому вона поруч зі своєю подругою. 45-річна Ганна загинула на Великдень. Зранку, замість розговлятися, поспішала на роботу, потім ще хотіла провідати могилу чоловіка.

До конезаводу, де працювала Ганна, її взявся підвезти однокласник. Його старенькі «Жигулі» МНСівці потім витягали із сільського ставка.

Олександра, мешканка с. Патріотівки: «Ніхто не скакав туди, ніхто. До тих пір ніхто не вскакував. Як вони там крутнули. Кажуть: крутнув. А як крутнув?»

Власника автівки більшість тутешніх мешканців того дня побачили вперше. Чоловік жив у сусідньому селі. До Патріотівки ж приїхав на Великдень, провідати матір.

Надія, подруга загиблої: «Він виліз із машини і на березі сидів. Конечно, а який же, конечно, п’яний. А хто тоді тверезий був?»

Місцеві розповідають – чолов’яга відкрив дверцята, вибрався, а салон тим часом залило водою. Двері з боку Ганни заклинило. Її тіло вже пізніше витягли на берег сини.

Надія, подруга загиблої: «А ці хлопці витаскували: Сергій і Саша. – Сини ще самі і витаскували? - Да, з води. Кажуть, і люди стояли, мужики, і ніхто не пішов витягувать її. Може, витащили б раньше... Кажуть, що вродє 10 минут вона у воді лежала у машині».

Василь Саржан, керівник прес-служби УДАІ в Сумській області: «Як пояснює водій, вона попросила сісти за кермо і покататись. Під час руху автомобіль з невідомих причин з’їхав у ставок і затонув. Водій виліз з машини і попитався витягти жінку, як він пояснює. У нього не получилось».

В момент аварії людей на ставку не було – усі саме розговлялися. Деталі трагедії, зокрема хто ж усе-таки сидів за кермом, наразі з’ясовує слідство. Загиблу - співочу й товариську Ганну - вже поховали. Жінка залишила по собі трьох синів.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН