Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 квітня 2009, 19:05 ДТП
У Києві й Дніпропетровську громадський транспорт калічить людей
У Києві й Дніпропетровську громадський транспорт калічить людей

Смерть під колесами тролейбуса та ще й на тротуарі – як жарт долі. Чоловік стояв на узбіччі, зупиняв таксі. Дорогою їхали тролейбус і легковик.

Водій автівки побачив підняту руку й вирішив підібрати грака. Кермувальник електрозасобу такого варіанту подій не очікував. Щоб уникнути зіткнення - повернув праворуч.

Дмитро, свідок: «Со слов очевидцев, больше виновен водитель легковой, который подрезал транспорт. Ну, и сам троллейбус, который шел на повышенной, может быть, скорости».

Заповнений у годину пік пасажирами рогатий вискочив на тротуар. Там розтрощив кілька вуличних вазонів і лайт-бокс. Від потужного удару чоловік, що гракував, загинув на місці.

Дмитро, свідок: «Мужчину насмерть. Его вытаскивали потом из-под троллейбуса. Мужчину насмерть. Мужчина лет 40-45, молодой еще».

Ще одне життя ледь не забрав тролейбус у Дніпропетровську. Там на проспекті Ілліча під електромашиною опинилася жінка похилого віку. Рогатий тягнув її за собою кілька метрів. Водій лише розводить руками.

Іван Іщук, водій тролейбуса: «Откуда я знаю, как она упала. У меня уже дверь была закрыта, как мне начали кричать. Она упала возле средней двери. В момент, когда я закрывал двери. В дверях никого не было».

Жінка розповіла, її ногу причавило між дверима тролейбуса. Вийти на зупинці пасажирка не встигла. І транспорт потягнув її за собою.

Уляна Опанасівна, постраждала: «Я выходить, а мужчина заходит, а я выхожу. Я только одной ногой стала, а он сразу закрыл двери. Мою ногу захлопнув. Он поехал, я упала, и он метров 5-6 проволок меня».

Тролейбус зупинили пасажири. Вони почали кричати на водія. Стареньку забрала швидка. У неї роздроблена п’ята та вивих суглоба. Каже, що з тролейбусного депо їй за мовчання навіть гроші пропонували. Та бабуся хоче покарати винних.

Тарас Білаш, Артур Терещенко, НТН