Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 квітня 2009, 08:54 ДТП
П’яний водій наїхав на дитячого візка
П’яний водій наїхав на дитячого візка

Водій після наїзду одразу втік. Але їздив недовго - за кілька годин його затримали. Господаря автівки, яка наїхала на дитячий візок, міліціянти знайшли вже за годину після пригоди. Але він виявився не в курсі подій. Пояснив, що машину здав в ремонт і не їздив на ній кілька днів.

Коли ж правоохоронці звернулись на СТО, з’ясували - тамтешній майстер обкатував автомобіль. Він і наїхав на візок. Але пояснити, чому втік, так і не зміг.

Віталій, затриманий: «Я просто испугался. Не в нетрезвости дело, что-то зацепилось, что-то это. - Так вы еще на встречную полосу? - Да нет, я просто испугался».

Ігор Бледнов, інспектор ДАІ м. Луганська: «Водитель поясняет, что не справился с управлением и совершил сначала наезд на ограждение моста реки Лугань, а потом врезался в коляску».

Аналіз на алкоголь підтвердив припущення правоохоронців – за кермом перебував п’яний водій. Водійських прав не мав – забрали за скоєні раніше правопорушення.

Ігор Бледнов, інспектор ДАІ м. Луганська: «Если посмотреть на коляску, то там видно, что ребенок мог остаться и инвалидом. Благодаря счастливой случайности он остался жив. За совершение ДТП и скрытие с места ДТП водителю грозит лишение прав до двух лет».

Крім того, доведеться сплатити 640 гривень штрафу. А батьки дитини можуть через суд вимагати компенсацію моральних та матеріальних збитків.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганськ, НТН