Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 квітня 2009, 12:59 ДТП
На Дніпропетровщині на жінку з дитиною налетів мотоцикл
На Дніпропетровщині на жінку з дитиною налетів мотоцикл

Ця молода мати з дитиною на руках той квітневий вечір запам’ятає на все життя. Під час прогулянки 21-річна Вікторія та її дворічний син Аркадій стали жертвами жахливої аварії.

Олександр Неборачко, слідчий Дніпропетровського МУ міліції: «По улице Кирова в поселке Таромское города Днепропетровска следовал мотоцикл «Минск» без номерного знака под управлением водителя, который не имел водительского удостоверения на право управления данным транспортным средством. Также находился в состоянии алкогольного опьянения».

Вікторія згадує, на мотоциклі, що рухався на великій швидкості, було двоє. На думку постраждалої, до зіткнення призвели неадекватна поведінка пасажира, який дорогою втратив головний убір.

Вікторія, постраждала: «У второго слетает шапка, и они оба разворачиваются и летят просто на нас!»

Удар, і малюка відкинуло на 3 метри, після чого він втратив свідомість. Вже в лікарні медики констатували - хлопчик втратив усі зуби, у нього відкрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Що ж до головного винуватця ДТП, то його дії у кримінальній справі кваліфікують так.

Олександр Неборачко, слідчий Дніпропетровського МУ міліції: «Грубо нарушая Правила дорожного движения, проявляя крайнюю невнимательность, совершил наезд на пешеходов – женщину с двухлетним ребенком».

Наразі водій перебуває на підписці про невиїзд. Ступінь його провини ближчим часом визначить суд.

З Дніпропетровська – Артур Терещенко, Олександр Самсонов, НТН