Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 квітня 2009, 11:45 ДТП
Власник «БВМ» не вписалася в крутий поворот і опинилася на залізничній колії
Власник «БВМ» не вписалася в крутий поворот і опинилася на залізничній колії

Мешканці села Клавдієвого, чиї будинки поруч із коліями, звикли до гуркоту. Та дивні звуки близько півночі змусили їх повибігати на вулицю. Кажуть - не очікували побачити на коліях, замість поїзда, авто.

Павло, мешканець села Клавдієвого: «Вийшов і побачив, що машина стояла на путях і всьо. Транзитні номери. - Нова? – Видно, що нова».

За словами самовидців, автівка їхала і не вписалася в крутий поворот. На великій швидкості виїхала на узбіччя, а потім у шаленім кульбіті злетіла.

Мирослав, мешканець села Клавдієвого: «Через две колеи перелетела, между колеями упала. Вот так. Летела так и упала так».

Від удару водія викинуло з автівки, а його пассажирку затисло всередині. Люди кажуть - добре, що у той момент не було потягів. Постраждалих швидко забрали лікарі, а селяни ще кілька годин спостерігали за ліквідацією наслідків аварії. Понівечену автівку довго не могли зняти з рейок: заважали високовольтні дроти.

Після такого піруету власник іномарки та його пассажирка залишилися живими. Лікарі називають їх щасливчиками. Натомість місцеві подейкують. Все було б набагато трагічніше, якби водій скерував авто трохи праворуч.

Валерій Петраков, завідувач хірургічного відділу лікарні: «У водителя перелом пяточной кости. Девушка пострадала больше: перелом бедра, перелом оскольчатый голени. Вывих стопы, тяжелая черепно-мозговая травма с шоком, сотрясение головного мозга. Конечно, потребуется лечение обоих не менее полгода для того, чтобы вылечить и стать в строй».

Не втямить, що трапилось, і пілот летючої іномарки. Каже - перед ДТП подолав кілька сотень кілометрів, а тому пояснення одне.

Ярослав, водій: «Ну, заснул немного за рулем».

Тепер Ярославова дружина прикута до ліжка. Саму аварію, говорить, немов вирізали з пам’яті.

Олена, постраждала дружина водія: «Ми їхали, а тоді я не помню. Мені люди розказували. Якби не подушки, то і тут би було. Помню, тут кричала, коли рентген робили, сапожки знімали. Дуже сольно було».

Міліціяти цю подію поки що не коментують. Та нашим журналістам стало відомо, що гальмівний шлях авта був півсотні метрів, а швидкість - щонайменше 180 км за годину. Крім того, за кілька хвилин до ДТП водій із дружиною відвідували місцеву кав’ярню. Тож ні міліціянти, ні медики не відкидають версію вживання алкоголю. Тепер триває експертиза.

Побачити понівечену «БМВ» на штрафмайданчику ми не змогли. Журналістам пояснили, що її віддали власникові під росписку. Хоча, на думку юристів, така процедура незаконна.

Олександр Дем’янчук, Аркадій Моос, НТН