Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 лютого 2009, 11:42 ДТП
У столиці розшукують вбивцю на сріблястому «Нісані»
У столиці розшукують вбивцю на сріблястому «Нісані»

Наталя Шарова, колега загиблої: «Она просила и кричала водителя остановиться».

Такі були останні слова 33-річної киянки Олени. На цьому місці її позбавив життя сріблястий кросовер «Нісан». Жінка дочекалася зеленого сигналу світлофора й пішла через дорогу. Для автівок, що повертали з Харківського шосе теж був дозволяючий сигнал. В такій ситуації водії можуть їхати, але спершу мають пропустити пішоходів. Та власник «Нісану» проігнорував правила. На його шляху опинилася жінка. Він її збив, потім переїхав і поїхав геть. Від отриманих травм постраждала померла на місці. Від трагедії минуло вже 11 днів: злочинець досі на волі й у справі тільки один свідок.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції міста Києва: «Один із свідків каже, що це «Нісан кашкай» сріблястого кольору збив жінку 75-го року народження і з місця події водій автівки зник. Тому у Дарницькому РУ порушили кримінальну справ і працівники міліції розшукують власника автівки».

Того вечора на зупинці було чимало людей. Родичі та знайомі загиблої сподіваються, що бодай хтось запам’ятав номер авта-вбивці. Люди не вірять, що злочинця так і не покарають. Адже він залишив без матері 7-річну дівчинку.

Ірина Сафонова, родичка загиблої: «К сожалению, у следствия очень мало информации. Следствие работает, но мы обращаемся ко всем, кто был свидетелем данной трагедии. Чтобы если есть малейшая информация, какая-то буква или цифра, кто-то ехал в маршрутке или был на остановке и что-то видел, следствию это поможет наверняка».

Автопригода, що забрала життя Олени, сталася 13-го лютого о 18.30 на перехресті Харківського шосе та вулиці Тростянецької. Родичі загиблої сподіваються на допомогу. Всіх, хто став свідком тієї трагічної ДТП, просять не залишатися осторонь чужого горя й зателефонувати.

Олександр Дем’янчук, Аркадій Моос, НТН