Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 лютого 2009, 10:42 ДТП
Гонитва на кримських шляхах! Ексклюзивне відео
Гонитва на кримських шляхах! Ексклюзивне відео

У Сімферополі на автостанції «Західній» зловмисник викрав «ВАЗ-2103» буквально з-під носа в його хазяїна.

Постраждалий: «По дороге домой с работы я остановился на «Западной, для того чтобы отрегулировать холостой ход на машине. Открыл капот, машина была заведенная, включенные габариты. В этот момент подошел мужчина, спросил: «еду ли я до Почтового», я ему ответил - «нет»».

Чоловік згодом повернувся й запитав, чи не підвезе його господар автомобіля вже до іншого населеного пункту. Почувши відмову, зловмисник вирішив сам доїхати до потрібного місця, заплигнув у машину і натиснув на педаль газу.

Затриманий: «Стоял парень с раскрытым капотом, занимался чем-то, заведенная была машина, я сел и уехал».

Жигулі відкинули людину вбік. Підвівшись, горе-господар спробував наздогнати машину, але марно. Автомобіль мчав у напрямку Бахчисарая. Чоловік повідомив про викрадення міліцію.

Андрій Ященко, інспектор ДАІ Бахчисарайського району: «Заняли пост, начали работать и заметили угнанный автомобиль. Приняли меры к его остановке. Водитель проигнорировал требование об остановке, поданный жезлом и свистком, и выдвинулся в сторону Почтового. Мы начали преследовать его, включили проблесковые маячки и громкоговорящую связь, начали ему говорить об остановке. Водитель не выполнил требование. Мы начали преследовать».

Невдовзі автівку з крадієм наздогнали. Минулося без надзвичайних заходів: зброї під час затримання не застосовували. Як виявилося, злочинець - громадянин Узбекистану, раніше його судили за різанину. За кермо сів у стані алкогольного сп`яніння. «Жигулі» повернулися власникові вже вранці.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзин, Крим, НТН.