Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 лютого 2009, 10:49 ДТП
Загадковий залізничний переїзд: вже семеро людей загинуло
Загадковий залізничний переїзд: вже семеро людей загинуло

Аварія на залізничному переїзді через дорогу Чернігів–Прилуки сталася опівдні. Коли туди прибули відповідні служби, на них чекала моторошна картина – локомотив пасажирського потяга перетворив легковика на купу залізяччя.

Машиніст локомотива: «Подал сигнал. На той сигнал с этой сторони дві машини стало, а с этой подєжала та, котора збита. Эти две ожидали, стояли, як положено, а этот потихоньку под’їхав, зупинився перед переїздом. Но потом по неізвесной причині поїхав».

Ігор Іваненко, керівник сектору ВДАІ в Чернігівській області: «Раптово виїхав на залізничний переїзд, де зіткнувся з електропоїздом міждержавного сполучення «Київ-Санки-Петербург», який рухався з міста Києва у напрямку Чернігова. Потяг протягнув транспортний засіб ще 750 метрів».

У момент зіткнення в автомобілі були 38-річний водій і його мати. Їхали з Чернігова до родичів.

Лікар швидкої допомоги: «В обоих дырки в головах. Там не совместимо уже. А так там ничего нельзя увидеть пока».

Машиніст локомотива помітив, що дії кермувальника були досить дивними. Адже спочатку «Жигулі» за всіма правилами зупинилися на переїзді, а потім раптово рушили.

Машиніст локомотива: «На сильно малой скорости он виежав. Таке ощущение, що він спеціально хотів, шоб і недольота не було і перельота».

Місце трагедії автолюбителі називають переїздом смерті. Ще не минуло й року, як тут наклали головами п’ятеро чернігівців. Вони теж їхали з обласного центру, і теж на ВАЗівській шістці.

Ігор Іваненко, керівник сектору ВДАІ в Чернігівській області: «На даний час нами здійснюються усі можливі заходи – виставляються наряди для патрулювання і забезпеченню безпеки на залізничних переїздах. Крім того, на даний час по цій автомобільній дорозі на переїздах встановлені інформаційні панно з інформацією про наслідки ДТП».

ДАЇ-вці обіцяють - скоро на переїзді з’явиться автоматичний шлагбаум. Кажуть - необхідне клопотання керівникам залізниці вже надіслали.

Андрій Герко, Сергій Бриль, НТН