Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 січня 2009, 18:59 ДТП
В Києві АУДІ на швидкості 200 км за годину знесла автобусну зупинку!
В Києві АУДІ на швидкості 200 км за годину знесла автобусну зупинку!

Водій, мабуть, хотів злетіти на своїй машині. І йому майже це вдалося, якби не крутий поворот. Ауді підскочила на бордюрі й залетіла просто в зупинку.

Від удару зупинка розлетілася на друзки. Арматура – в радіусі найближчих двадцяти метрів.

Не пройшло й хвилини, як трасою промчав новий пілот на Тойоті. Побачив, що друга спинила автобусна зупинка – сам ударив по гальмах, але не впорався з кермом і вилетів у кювет. Тим часом, на зруйнованій зупинці – трагедія: парубок витягав з-під завалів загиблого друга.

Ярослав Марченко, друг загиблого: «Мы с моим бывшим погибшим другом шли с роботы домой».

Ярославу пощастило більше, ніж його товаришеві. Вони чекали на автобус: друг перейшов дорогу і сів там на зупинці – відпочити. Моменту, коли Ауді вискочила з-за повороту, Ярослав навіть не пам’ятає.

Ярослав Марченко, друг загиблого: «Скорость Ауди была километров 180. Я ж выбегаю на остановку смотреть, что там с Ауди, а потом бегал, искал своего друга. А потом начал останавливать проезжих, чтобы помогли».

Свідок: «Я зупинився, запитав, чим можу допомогти, він каже, що його товариш, мабуть, завалений під зупинкою. Я розвернувся, щоб посвітити фарами».

Дев‘ятнадцятирічного хлопця знайшли не одразу. Його тіло виявили, коли розібрали уламками від зупинки. Винуватцеві аварії та його пасажирові пощастило лишитися живими. Їхній друг, що їхав на Тойоті, з місця пригоди втік.

Свідок: «В цей час біля цієї машини ходила чоловік і жінка і говорили з тим хто в середині і говорили там ти тут живий тут? До слів, що вони допомагали йому звідти вийти. Вони стояли біля цієї машини. Потім до тієї. Потім вернулися. І говорили, що треба забрати документи, шукали документи».

Нині водій і пасажир Ауді перебувають у лікарні, тоді як кермувальника Тойоти шукають. Шукатимуть не довго, адже на місці ДТП він покинув усі документи.

Борис Сачалко, Микола Шинкар, НТН.