Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 січня 2009, 19:08 ДТП
У Криму перекинувся рейсовий автобус. Жертв немає
У Криму перекинувся рейсовий автобус. Жертв немає

Аварія сталася о четвертій ранку на 41-му кілометрі траси Сімферополь–Феодосія. Рейсовий автобус «Міцубіші» прямував за маршрутом Краснодар–Севастополь.

Не доїжджаючи повороту на Білогірськ, автобус на спуску раптово втратив керування.

Водій автобуса: «На подъезде к Белогорску автобус потащило через полосу встречного движения, и если бы не бетонное заграждение, удар был бы намного сильнее. А так автобус просто лег на бок и скатился на крышу».

У момент ДТП більшість пасажирів спали, тому ніхто нічого не зрозумів, коли автобус вилетів на узбіччя.

Завдяки щасливому випадку обійшлося без тяжких травм. Ще до прибуття «швидкої», підрозділів МНС та ДАІ практично всі люди вибралися з розбитого буса.

Прибулі рятувальники витягли з машини пасажира, в якого були серйозні переломи, та дістали із салону й багажного відсіку речі пасажирів.

Всі поранені доправлені до Білогірської районної лікарні. Вік потерпілих - від 20 до 55 років.

Черговий хірург Білогірської районної лікарні: «Мною осмотрены все пассажиры и водители. В медицинской помощи нуждались только 8 человек. Состояние их не угрожающее».

Нині в лікарні перебувають семеро осіб. Водій від шпиталювання відмовився. Четверо дістали травми середньої тяжкості, в інших - легкі тілесні ушкодження. На місці аварії працюють ДАЇвці.

Едуард Базилевич, заступник керівника УДАІ АР Крим: «Водитель на этом участке превысил скорость порядка более 40 км в час. Также нами предварительно установлено, что водитель двигался с опережением графика на 45 минут».

Інспектори відзначають, під час дощу водій на спуску не вибрав безпечну швидкість і проігнорував дорожні знаки: «Крутий спуск», «Слизька дорога» та «Обгін заборонений».

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН