Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 грудня 2008, 12:02 ДТП
У Херсоні сталася жахлива аварія за участі «Мерседеса»
У Херсоні сталася жахлива аварія за участі «Мерседеса»

«Мерседес», що промчав вулицею, несподівано вилетів на тротуар, на смерть збив пенсіонера, покалічив 35-річного чоловіка та зніс ліхтарного стовпа. Той упав на студентку. Потім машина наїхала на юнака, врізалася в другого стовпа й зупинилася.

Павло Малофеєнко, свідок: «Шли на работу рано утром – они пьяные за рулем, готовые».

Проте в ДАІ кажуть, що координацію водія могли порушити ушкодження. У міліції повідомили – молодик працює помічником машиніста в херсонському локомотивному депо. Аварія сталася через перевищення швидкості.

Валентин Бондаренко, керівник відділу ДАІ міста Херсона: «Як ми бачимо, що тяжесть ушкоджень плюс смерть пішоходів – це каже, що швидкість була не 20-30 кілометрів на годину. За такі кримінальні вчинки передбачена законодавством відповідальність - позбавлення волі».

Від травм дівчина, на яку впав стовп, померла в лікарні. Проте сам призвідця трагедії залишився неушкодженим. За словами правоохоронців, затриманий поводився неадекватно.

Валентин Терещенко, заступник керівника УДАІ в Херсонській області: «Гостра алкогольна інтоксикація. Ось у мене копія цього протоколу, де вказано його поведінку під час обстеження та висновок: гостра інтоксикація внаслідок вживання алкоголю».

Поки тривають слідчі дії, винуватець підписав зобов’язання про невиїзд.

Олена Ваніна, Андрій Тарановський, Херсон, НТН