Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 грудня 2008, 19:08 ДТП
У столиці вранці з Південного мосту злетіла фура. Докладно
У столиці вранці з Південного мосту злетіла фура. Докладно

Погана погода - ожеледь, мокрий сніг, легкий туман - не минається спокійно. Близько восьмої ранку з Південного мосту в Києві злетіла вантажівка «Рено», що перевозила шоколад. Вона рухалася Саперно-Слобідським шосе в бік Харківського масиву.

На самісінькому в’їзді на міст фура раптом збиває огорожу та падає з висоти 15-ти метрів на розташовані знизу гаражі.

Микола Степанович, охоронець: «Я услышал такое шуршание на мосту и буквально через секунду удар, и летит машина на гаражи».

Після падіння водій фури був у свідомості. Свідки розповідають - він тільки тяжко стогнав. Та всі спроби надати першу медичну допомогу були марними. Кермувальника міцно затисло в розплющеному залізі його рідної кабіни.

Юрій Полоцький, заступник керівника Голосіївського РУ ГУ МНС м. Києва: «На даний час працюють рятувальники міста Києва. Вже годину не можуть витягнуть водія з кабіни автомобіля через те, що великі пошкодження з кабіною водія трапились. Прижало самого водія, його ноги двигуном автомобіля».

Лікарі швидкої, як могли, підтримували життя постраждалого - постійно кололи водієві знеболювальне. Звільняли ж його з полону більше 20-ох рятувальників. На це їм знадобилося близько 4-х годин.

Наразі спеціалісти з’ясовують причину ДТП. Утім, за словами очевидців, на авто була зовсім «лиса» гума. А рухалося воно на великій швидкості. Вантажівку понесло на мокрому та слизькому асфальті, від того й упала.

Аварія зруйнувала чотири гаражі. Їхні господарі нині рахують збитки. Очевидно, на шоколад, що рясно висипався з вантажівки, як компенсацію не погодяться.

Олена Ткаченко, Микола Шинкар, НТН