Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 листопада 2008, 11:37 ДТП
ДТП за участі нетверезого інспектора ДАІ. Троє загиблих
ДТП за участі нетверезого інспектора ДАІ. Троє загиблих

Ніна Василівна показує знімка найменшої доньки – 15-річної красуні Тетяни. Дівчина пішла прогулятися з найліпшою подругою, а додому вже не повернулася.

Ніна Горбач, мати загиблої: «Уже ж полчетвертого, дай подзвоню. Кажу: ти де? А вона каже: мамо, я веду Юлю, і зараз буду вдома. Пройшло время, уже ж полпятого, дзвоню – не бере трубку. Коли вже прибігає Юліна тьотка і каже: ти знаєш, наших дівчат знайшли неживих. Ну, як неживих?!»

Дівчата розбилися кілометрів за десять від рідного села. Подруги їхали в «копійці» - з 21-річним власником авта познайомилися того ж вечора. На зледенілій трасі хлопець не втримав машини: її винесло назустріч молоковозові.

Сергій Омельченко, водій молоковоза: «Її викинуло зі своєї полоси на мою, розвернуло її впоперек моєї сторони лівою стороною».

У «Жигулях» їх було п’ятеро: двоє дівчат і троє хлопців. Після зіткнення вижили лише водій і парубок, що сидів спереду.

Сергій Омельченко, водій молоковоза: «Пасажир «ВАЗ-2101» кричав: ми п’яні обоє. Що ми наробили, що з нами буде?»

Леонід Старосотников, свідок: «Гаішник, кажуть, п’яний за рулем був. І ту машину бачили. В Песках, там Михайла свято, престол був. Кажуть: бачили, гасали цілий вечір там, а потім поїхали на Ворожбу».

Інспектор ДАІ, що нібито так весело розважався, зараз у лікарні. Не спілкується навіть із медиками.

Олег Бокало, завідувач хірургічного відділу Білопільської центральної районної лікарні: «Він заторможений. А з чим це пов’язано - чи з травмою черепа, забоєм головного мозку, чи з психологічною травмою, це дуже тяжко сказати».

Так само уникають спілкування з журналістами його здорові колеги.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумська область, НТН