Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 листопада 2008, 19:00 ДТП
У столиці «Тойота» збила іспектора ДАІ
У столиці «Тойота» збила іспектора ДАІ

У свої 24-ри Андрій вже встиг відчути всю небезпечність професії. Після того, що сталося в середу, 19-го листопада, вагається, чи вийде знову на дорогу.

Із хлопцем не розминулася «Тойота». Після напівсмертельного зіткнення таки прокинулося щось людське в душі водія - не втік, викликав швидку і патрульну службу.

Вже коли збитого хлопця вантажили у швидку, водій пояснював його колегам, чому техпаспорт прострочений та права старого зразка. Щоправда, Андрій того не пам’ятає.

Андрій Макрисик, інспектор ДАІ: «Нє, машина збила, а дальше я нічого не помню. Бачив, що машина їде, і все».

Струс мозку, зламана нога. Лікарі запевняють, Андрій легко відбувся. Як би це пафосно не звучало, але правда. Службовці, як одна велика сім’я, доглядають, та й керівництво не забуває.

Дмитро Мясников, завідувач відділення політравми Київської міської клінічної лікарні №17: «Колеги провідують постійно, і як тільки він сюди потрапив, керівництво медичної служби Міністерства внутрішніх справ було в курсі, вони його тут провідали і забезпечили усім необхідним, що потрібно для лікування».

Небезпечна професія – працювати в МВС. У лікарнях вони часті гості.

Дмитро Мясников, завідувач відділення політравми Київської міської клінічної лікарні №17: «Відносно часто. З нашого відділення був переведений працівник Міністерства внутрішніх справ десь місяць тому. Зараз в нас знаходиться працівник».

Така травматична статистика ДАІшників не лякає. Жартують: ходити по лезу бритви – їхня професія.

Михайло Рудминський, командир взводу ДПС: «Трапляється. Ну, це життя, від цього ніхто не застрахований. Як може трапитись від наступного разу, ніхто не знає». Вже сьогодні ввечері Андрія переведуть в госпіталь МВС. Там він лежатиме до повного одужання. Тим часом колеги обіцяють надати максимальну психологічну підтримку. І додають – зроблять усе, аби Андрій не боявся знову виходити на дорогу.

Борис Сачалко, Віталій Савченко, НТН