Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 листопада 2008, 19:12 ДТП
Кривава неділя: 11-ро осіб загинули у двох аваріях
Кривава неділя: 11-ро осіб загинули у двох аваріях

Автокатастрофа на вулиці Електриків. Двоє загиблих. Як встановили правоохоронці, автомобіль БМВ виїхав на зустрічну смугу. Водій «Черрі» зреагувати не встиг. Німецька автівка правою стороною врізалася в китайця і від удару розвернулася.

У БМВ загинули двоє - шофер та пасажир. Екіпаж «Черрі» з тяжкими травмами забрала швидка.

Міліціянти припускають, водій німецької іномарки чи то хотів розвернутися, чи то його занесло на слизькій дорозі.

Ще одна людина загинула в столиці поблизу Національного Авіаційного Університету. Автомобіль ДЕУ випробував на міцність опору надземного пішохідного переходу. Опора виявилася міцнішою.

Щоб дістати тіло загиблого, машину довелося розпилювати. Радше за все, водій на великій швидкості не впорався з кермуванням.

Ігор, свідок: «Почув характерній звук резини об асфальт. І помітив машину, яка потрапила в аварію. Що трапилося, я не знаю, але бачив, як вона гальмувала, і як її знесло з дороги, і вона врізалась».

Ще п’ятеро загинули під Харковом, де зіткнулися дві автівки. Шофер 99-ої пішов на обгін, виїхав на зустрічну смугу та в лоб у лоб врізався в «Жигулі» сьомої моделі.

Живими залишилися лише кермувальники. Пасажири обох авт загинули. В одній із машин - ціла родина: 13-річний син, батьки та його дід.

Тарас Білаш, Микола Шинкар, Ганна Силаєва, НТН