Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 серпня 2015, 12:46 Наркотики
В Одесі наркоманів-бешкетників не забрала ані швидка, ані міліція
В Одесі наркоманів-бешкетників не забрала ані швидка, ані міліція

Нічийні хулігани! В Одесі місцеві мешканці затримали наркоманів, які влаштували дикі танці просто на дахах припаркованих у дворі машин. Швидка забирати хуліганів відмовилася, міліції за дві години люди так і не дочекались. Тож завезли молодиків до відділку самотужки, в багажнику легкового автомобіля! Та правоохоронці також не зраділи появі наркоманів. Мало того, вони обурилися на автовласників.

Пані Любов живе в самому серці Одеси - на розі вулиць Пушкінської та Дерибасівської. Майже з усіма сусідами по комунальній квартирі в добрих стосунках. Окрім 25-річного Валерія. Наркомана зі стажем.

Любов, одеситка:

- Ну один за другим приходят. Один даже пришел, он ему сказал, кто я такая. Так он ему говорит: Давай ее замочим. Меня замочить? Да я вас тут всех помочу. У меня, конечно, для себя есть, я взяла шланг и отдубасила их. И сказала: еще кто-то сюда переступит...

Раїса, одеситка:

- Приводить сюди цілу банду. Їх 5-6 чоловік. Я вночі йду - я боюся заходити в двір.

Ось і напередодні ввечері до Валерія завітав приятель. Молодики під кайфом вирішили розважитися у дворі. Спочатку знищили клумбу, розбили тротуарну плитку.

- Только вот этот цветок уцелел. Все остальное поломал. Здесь он в туалет ходит.

Потім молодики почали стукати та стрибати по припаркованих автомобілях. За кілька хвилин один із хуліганів упав перед воротами у двір. Одесити викликали швидку допомогу. Проте медики забирати наркоманів до лікарні відмовилися. Тоді люди зателефонували в міліцію. Чекали на правоохоронців кілька годин.

Максим Магера, одесит:

- Тело, которое валялось на Пушкинской \ Дерибасовской, напротив областной прокуратуры, то есть - самый центр, он там валялся полдня. Милицию уже люди вызвали часа два как.

Стомившись чекати на міліцію, мешканці будинку запхали наркоманів у багажник легковика і самі повезли до райвідділку.

Сергій Мельник, свідок:

- Ну, может быть, это - негуманно. Но люди были настолько накалены, что на протяжение пары часов ожидать сотрудников милиции. Хорошо, что они доставили их в отделение милиции, а не устроили самосуд на месте.

Та правоохоронці приймати хуліганів спочатку не захотіли.

- Хорошо, что мне делать? Они грязные все, в кровище. В скорую помощь! Таких людей надо в скорую помощь.

Проте, згодом - під тиском громадськості - у міліції таки погодилися затримати молодиків. Але вже вранці Валерій знову повернувся додому. Сусіди побачили його сплячого в коридорі.

- Вот он вот здесь вот лежал, потом упал, головой об радиатор ударился. Вон, еще кровь. И вы мне скажите, как ни в чем ни бывало, вот сейчас, утром, повернулся и пошел.

У міліції кажуть: заяви від мешканців будинку прийняли, адміністративний протокол склали, але подальшу долю хуліганів вирішуватиме суд. Швидше за все, вони сплатять штраф.