Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 лютого 2012, 14:47 Наркотики
У Києві від смаження печінки ледь не загинули двоє пияків
У Києві від смаження печінки ледь не загинули двоє пияків

Від смажіння печінки ледь не загинули двоє людей у Рівному. На вулиці Шухевича в одному з будинків чоловіки так захопилися чаркуванням, що забули і про ввімкнений газ, і про те, що на пательні шкварчить закуска. Зрештою, мало не задихнулися чадом.

Густий дим, що валував із вікна цієї квартири, першими помітили сусіди. Зателефонували еменесівцям. За кілька хвилин ті прибули на виклик. Зачинені двері оселі довелося вибити. Коли потрапили до приміщення, одразу збагнули, чому зайнялося.

Сусід постраждалих:

- Була сковорідка, включена комфорка.

Рятувальники знайшли в задимленій кімнаті двох чоловіків. Одного з них довелося везти до лікарні. Іншому допомога медиків не знадобилася. Уже за кілька хвилин він намагався згадати, чого та скільки він із приятелем випив.

Постраждалий:

- Випив скільки, питаю?

- Може, чикушку.

- А де ж та чикушка, якщо там пляшка стоїть на столі?

- Чикушку спирта.

Від такого чаркування друзі не завважили їдкого диму, що ширився помешканням.

Микола Прокопчук, керівник відділу УМНС в Рівненській області:

- Як такого загоряння не було, тільки підгоріла їжа, і від цього було виділення їдкого чадного газу. Рятувальникам довелося провітрити двохкімнатну квартиру. На щастя, вчасне повідомлення сусідів в Службу порятунку МНС врятувало не тільки життя двох чоловіків, а й помешкання від знищення вогнем.

Сусіди врятованих пияків розповіли: веселі посиденьки з уживанням алкоголю в цій квартирі - не рідкість. Тож мешканці будинку щоразу пильнують, котру зі служб - міліцію, рятувальників чи медиків - викликати до гульвіс.