Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 грудня 2010, 14:00 Наркотики
У Харкові через п'яного водія зіткнулися два пасажирські автобуси
У Харкові через п'яного водія зіткнулися два пасажирські автобуси

Четверо людей постраждало в дорожній пригоді у Харкові. Там зіткнулося два пасажирських автобуси. Один з них був "на маршруті" з повним салоном людей. Інший - порожній, а за кермом там був у дим п'яний водій.

Винуватець аварії:

- Ваше водительское где?

- Не знаю… Там… Забрали…

- Кто забрал?

- Не знаю.

Цей чоловік був за кермом білого "БАЗу", який раптово вискочив на зустрічну смугу, де саме їхала інша маршрутка. ДАївці, які приїхали на місце пригоди кажуть: очевидно, хто винен в аварії і чому.

Діалог із водієм:

- От вас слышно сильный запах алкоголя.

- Да.

- Что Вы пили, скажите?

- Пиво.

- И куда вы ехали сейчас?

- Никуда я не ехал.

- Ну, как никуда? В гараж ехали? Куда?

- Та оно мне надо?

Що вживав алкоголь - водій не приховує. От тільки про пиво, кажуть правоохоронці, він лукавить: схоже, було щось міцніше.

Валерій Липчанський, заступник керівника ДАІ м. Харкова:

- Как говорили очевидцы, автобус был не на маршруте, стоял 3 часа возле какого-то дома в районе Жилярди, затем водитель выехал... Буквально проехал 500 м - и допустил лобовое столкновение. Сейчас проходит разбирательство.

Внаслідок лобового зіткнення постраждало троє пасажирів мікроавтобуса, у який в’їхав п’яниця. У них - травми голови та забиття. Четвертий пацієнт швидкої - сам винуватець аварії. У нього ушкоджена нога. В ДАЇ кажуть: рани заживуть, а от за кермо пасажирського транспорту цей чоловік навряд чи сяде.