Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 листопада 2010, 11:32 Наркотики
П'яні сумські водії ламають авто даїшників і демонструють геніталії
П'яні сумські водії ламають авто даїшників і демонструють геніталії

Сумські водії ламають даївцям автівки та демонструють геніталії. Все сп'яну, і все так, як по всій Україні.

Водій:

- Шел мимо машины. "Это твоя машина, значит ты ехал". Начали заламывать руки. Вкинули в машину, начали бить. По почкам, по печени били.

- А синяки є? Подряпини? Покажіть, будь ласка!

- Пошел на …!

Цей водій щойно здав кров на вміст алкоголю. Його виявилося увосьмеро більше за норму. Пияк у джипі на правила руху не зважав: їхав, куди душа бажала.

Олександр Сергеєв, інспектор УДАІ в Сумській області:

- Водій на "Хюндай" порушив правила дорожнього руху, проїхав на заборонений сигнал світлофора, перехрестя Горького-Кооперативна. Водія було зупинено.

В авті даївців водієві не сиділося.

Олександр Сергеєв, інспектор УДАІ в Сумській області:

- Коли пригласили його до службового автомобіля, хотів утекти, начав бить двері ногами, угрожать нам, плюваться.

Дверцята службового "Фольксвагена тепер не зачиняються. Їх ремонт доведеться оплатити розбишаці. А ще оштрафують за керування в нетверезому стані - 3400 гривень. Це якщо поталанить. Якщо ні, суд позбавить прав.

Ось у цього пияка-кермувальника їх забрали ще півроку тому. А він все одно гасав Сумами власною "копійкою". Даївці помітили: чоловік зупинився на світлофорі, притулився до бічного скла й закуняв.

Затриманий викликав допомогу телефоном, кидався на камеру з кулаками, і врешті дістав останній "аргумент". Схоже, скидати перед даївцями штани тепер модно серед українських водіїв. За останні тижні це вже третій зафільмований стриптиз.