Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 липня 2010, 11:56 Наркотики
На Дніпропетровщині нетверезий хлопець кинувся під колеса автомобіля
На Дніпропетровщині нетверезий хлопець кинувся під колеса автомобіля

Випив, посварився і кинувся з горя під перший-ліпший автомобіль. Таке сталося на Дніпропетровщині. Та, як зазвичай і буває, розслаблений алкоголем хлопець вижив, однак украй перелякав ні в чому не винного водія.

Не щастить - так у всьому. Навіть звести рахунки з життям не вдалося. Той день в Олександра не задався, фатальне тринадцяте число дало ся знати. Коли йшов з друзями і своєю дівчиною відпочивати, було добре. А потім все пішло навскіс - алкоголь і спека зробили свою справу. Захмелілий парубок посварився з дівчиною і вирішив: жити більше не варто.

Дмитро, водій:

- Проезжал - переехал пешеходный переход, в районе билборда боковым зрением видел: компания стояла, они полураздетые. Хлопец разгоняется и прыгает.

Водій авта і досі не оговтався. Каже, такого не бачив, щоб люди самі на машини кидалися. Кермувальник не на жарт перелякався. Адже самогубцю відкинуло аж на дах автівки, а вже потім на землю.

Дмитро, водій:

- Парень один отделися, сначала шел под углом, а потом метра четыре-пять - и на машину пошел.

Свідок:

- Он налетел на лобовое стекло, там по крыше, ну, сразу остановились.

Утім, коли спантеличені свідки підбігли до відчайдуха, побачили, що він живий-здоровий. Забив лише обличчя та грудну клітку. Говорить про пригоду неохоче, як і його друзі.

Олександр, постраждалий:

- Машина сбила, шел через дорогу - сбила машина. Машина не виновата, виноват я. Сам пошел не в том месте, где надо было пойти. Я позвоню только адвокату, хорошо, своему и потом буду говорить.

Чи схаменеться молодик після того, що сталося, не відомо. А от пити йому точно не варто. Алкогольний дурман може коштувати хлопцеві життя.