Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 травня 2016, 22:05 Інше
У Львові школяр кинувся під потяг
У Львові школяр кинувся під потяг

Приголомшливе самогубство львівського школяра. Хлопчина ліг під потяг, а перед тим записав прощальне відео. Друзі та родичі підлітка шоковані - він був дуже спокійним, добре вчився і не мав проблем із коханням. Що ж штовхнуло дитину на відчайдушний крок?

Це відео перед своєю смертю зняв сам Анатолій. Хлопець фільмує дорогу, спокійно говорить про задумане й навіть скаржиться, що холодно.

- Ну я дойшов до того місця, де закінчую. Зараз зимно дуже...

Анатолій прощається з усіма і просить пробачити. Про причини свого відчайдушного кроку не говорить - лише запевняє, що всіх любить.

- Ну це буде означати, що тут я закінчую. Всьо. Пока всім. Це вже серйозно. Я всіх дуже сильно люблю. Вибачайте, що так роблю, але по-інакшому я не можу. Пока.

Приблизно о третій ночі машиніст пасажирського потяга Львів-Івано-Франківськ побачив на колії людину. Водій не встиг загальмувати...

За день до самогубства Анатолій пішов із дому. Підліток ночував у друга - Любомира. Тим часом його шукали рідні та поліція. Хлопець повернувся додому, але того ж вечора пішов знову... вже назавжди. У Любомира нині - відчуття провини, бо знав, що у приятеля - думки про самогубство.

Любомир Камінський, друг загиблого:

- Він мені говорив, що в нього є такі думки, а я його абсолютно переконував в протилежному. Позавчора. То єсть коли він в мене ночував. На настуний день він був достатньо веселим.

Що спонукало друга до жахливого кроку? Любомир лише здогадується. Говорить, у приятеля були складні стосунки з батьками.

Любомир Камінський, друг загиблого:

- Толік сказав: чи можна в тебе заночувати, бо в мене ну не то сварка, не то напруження постійні, відносини. Ну то єсть нема чоловічої якоїсь такої підтримки в сім'ї.

15-річний Анатолій мешкав із матір'ю та вітчимом. Навчався у престижній гімназії. Нещодавно почав зустрічатися з дівчиною.

Наталія Руденко, заступник керівника відділення ГУ Нацполіції у Львівській області:

- Дитину характеризують з позитивної сторони. Характеризують як спокійну, врівноважену, навчався добре, конфліктних ситуацій не мав. Тобто на даний час стверджувати, що щось його спонукало, так само нерозділене кохання, я не можу.

Чи винні родичі в самогубстві хлопця, з'ясовує поліція.