Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 травня 2016, 21:56 Інше
Оператор столичного телеканалу вистрибнув з восьмого поверху
Оператор столичного телеканалу вистрибнув з восьмого поверху

В Києві смертельний стрибок здійснив оператор телеканалу Київ. Чоловік викинувся з балкона 8 поверху. Артем Іноземцев не залишив жодного повідомлення своїм рідним, але друзі кажуть, що до такого кроку він готувався.

Скривавлені зів'ялі кульбабки, загороджувальна стрічка та зім'ята трава... Це все, що нині нагадує про вранішню трагедію на Солом'янській вулиці в Києві.

- Восьмой этаж!

Саме з того балкона, де досі відчинене вікно, й вистрибнув Артем Іноземцев. Чоловікові був 31 рік, родом - з Одеси. Працював телеоператором у студії ранкової програми на телеканалі Київ.

Олександр, свідок:

- Я подошел, когда был наряд милиции. Прихожу, а тут вот оцепление, ленты повесили, милиция.

Падіння стало смертельним. Врятувати життя Артему медики не змогли. Мешканці будинку кажуть: все сталося без жодного крику. Він вкоротив собі віку приблизно о сьомій ранку. Та саме в цей час  повинен бути на роботі. Колеги загиблого кажуть: ще вчора він був на своєму робочому місці у прекрасному настрої. Виконував обов'язки старшого оператора шоу.

Євген Геранин, головний оператор ТК Київ:

- Человек абослютно адекватный, здравомыслящий. Он вчера был на работе, был в адекватном состоянии, что было внутри - сказать не могу, но внешних признаков никаких.

Та ось місцеві зізнаються: бачили хлопця вчора ввечері. І він був не зовсім спокійним.

Вікторія, двірник:

- Это вы вчера его видели?

- Да. Вчера под вечер. Стояв, говорив по телефону, він такий взбудоражений. Видно по людині, що вона чимось збентежена! Він був дуже взбудоражений!

Про нервовий стан розповідають і друзі хлопця. Зокрема, дівчина, з якою він винаймав квартиру. Вона не захотіла говорити нічого на камеру, але за кадром зізналася, що останні кілька днів Артем був дуже дивний, збирав речі й казав, що йому набридло життя - бо нецікаве. Вночі ж він узагалі пішов з квартири й лише вмовляннями його вдалося повернути. Та вже на ранок - вкоротив собі віку. Що так бентежило чоловіка і чому життя стало непотрібним - поки загадка. Адже він не залишив жодної записки. Поліція розпочала кримінальне провадження. Цей інцидент кваліфікує як самогубство.