Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 квітня 2016, 01:38 Інше
Британка втратила гроші та здоров'я, аби стати копією власної доньки
Британка втратила гроші та здоров'я, аби стати копією власної доньки

Зважилася на ризиковані зміни відчайдушна британка! Джанет - 57 років, але вона не побоялася і десятки разів лягла під ніж пластичних хірургів. А все заради того, щоб як дві краплі води стати схожою на свою 35-річну доньку. Чи вдалося жінці таки ошукати природу?

Матері 57, доньці - 35. Втім, вони виглядають немов однолітки! Наче сестри-близнюки, носять однакові зачіски, вбрання, й навіть копіюють ходу. Неймовірна схожість білявок - справа рук пластичних хірургів. Джанет Хоррокс давно стала постійним клієнтом клінік, адже нізащо не хоче старіти й погоджуватися зі своїм паспортним віком. Хоч і неймовірними зусиллями, жінка повернула собі молодість. 

- Я пишаюся собою, коли хтось плутає нас на вулиці або називає сестрами. І точно знаю, що витратила кошти недаремно!
 
Мама вважає свою доньку ідеалом краси. Тож і прагнула будь-що бути на нею схожою! Десятки хірургічних операцій загальною вартістю майже 60 тисяч доларів. Під час однієї з процедур вона ледь не загинула! Лікарі врятували пацієнтку. Нині окрім підфарбовування вій, волосся і губ - змушена кожні два тижні відвідувати лікаря - робити підтяжки й корекцію своєї бездоганної, на її думку, зовнішності.

- Я спочатку не була в захваті, погодьтеся, якось дивно, коли твоя мама якоїсь миті прагне стати тобою!

Її донька Джейн дуже боялася за здоров'я мами, адже ці втручання небезпечні. До того ж, жінки - об'єкти пліток. Родичі й друзі кажуть, що Джанет несповна розуму. Багато членів родини просто перестали спілкуватися з "сестрами".

- Чесно кажучи, мені байдуже, що думає вона і оточуючі.

Обстежуватися в лікаря Джанет не збирається. Тим часом у її молодшої копії з'являються неймовірні фобії, що колись вони з мамою поміняються місцями, і донька буде виглядати старше! Тож, немає гарантій, що пластичні хірурги зовсім скоро знову не матимуть філігранну роботу з перевтілення.