Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 березня 2016, 23:29 Інше
В Англії кицька тиждень мандрувала всередині поштової посилки
В Англії кицька тиждень мандрувала всередині поштової посилки

Жива посилка. У Великій Британії кішка тиждень мандрувала в запакованій коробці! Як пухнаста Капкейк потрапила до поштової посилки? І як їй вдалося вижити?
 
Щаслива зустріч під оком телекамер! Кицька Капкейк нарешті почуває себе у безпеці. І не дарма. Адже ледве вціліла. Представниця рідкісної тайської породи Fawn point мандрувала країною понад тиждень, і весь час - у поштовій посилці! Без води та їжі! За вісім днів подолала 400 кілометрів від британського Корнуелла до Західного Суссекса. І після такого виснажливого випробування почувається добре. Ну майже добре.

Бен Колвелл, ветеринар:

- Якщо не зважати на зневоднення та стрес, то Капкейк - у чудовій  формі. 

Як бідолашна потрапила на пошту? І чому її ніхто не помітив? Того злощасного дня Джулі Беггот - господарка кішки-мандрівниці - відправила благодійникам пакунка із старими DVD-дисками. І не помітила, як її норовлива улюблениця застрибнула до картонної коробки.

Джулі Беггот, господарка Капкейк: 

- Це буле жахливе відчуття. Ми шукали її скрізь. Мені дуже погано від того, що сталося! Я поклала все у пакунок й одразу запечатала. Я не знаю, як вона туди потрапила!

Коли посилка нарешті дійшла до адресатів, то бідна тварина навіть не могла вже м'явчати. Прикра помилка ледь не вартувала Капкейк життя. За це Джулі себе картає й просить весь час вибачення. А у відважної кицьки з'явилося ще одне прізвисько: Лакі - Щасливиця.