Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 березня 2016, 21:49 Інше
Вибух поблизу столичного аеропорту
Вибух поблизу столичного аеропорту

Мешканцям столичного Кадетського Гаю сьогодні вночі було по-справжньому страшно. Там стався доволі потужний вибух. У дворі так рвонуло, що ударною хвилею повибивало вікна! Лише дивом ніхто не постраждав. Що ж це було? І хто підривник?

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Вибуховий пристрій знаходився, найімовірніше, на цій лавці. Адже її, як видно, рознесло на друзки. Рвонуло з такою силою, що повилітали шибки у сісідньому будинку.

Стекла повилітали в квартирах аж з першого по сьомий поверх! А шматки лавки розлетілися на кілька метрів. Була майже північ, тож люди перелякалися не на жарт. Багатьох вибух розбудив, люди аж попідскочили на ліжках.

Лариса Іванівна, мешканка будинку:

- Грохот, дом содрогнулся и вот так шатался во все стороны, это вообще, это было ужас...

Мешканці будинку тоді перелякалися, бо подумали - це теракт в сусідньому з ними аеропорту "Жулянах"!

Микола Миколайович, мешканець будинку:

- Я думал, что с аэропортом что-то, рядом же аэропорт. Подъехала опергруппа, военные специалисты серьезные, видать, саперы.

Юлія разом з однорічною донечкою Дашею на руках саме підійшла зачинити балкон, як раптом вибухова хвиля вибила вікно.

Юлія, мешканка будинку: 

- Я не успела открыть дверь, успела только провернуть ручку, просто секунда дела, почему и шок, собственно говоря, потому что ребенок был на руках. У меня на подоконнике до сих пор порох.

Юлія зацепеніла. Думала, що будинок обрушиться.

Юлія, мешканка будинку:  

- Я в ожидании, что сейчас рухнет стена, смотерла, как падают стекла.

Тепер люди думають - чим і як закривати вікна! А експерти нині з'ясовують, що саме рвонуло та хто і з якою метою приніс вибухівку під будинок. Адже ніхто з мешканців не бачив підривників.

Олександр Пивовар, заступник керівника ГУ Національної поліції України:

- Пользуясь случаем, жителям близлежащих домов, дома, в котором были повреждены стекла, при общении с сотрудниками полиции оказать содействие в раскрытии данного преступления и поделиться информацией, которую они имеют, про лиц, совершивших данное преступление.
 
Невідома поки й речовина, що так сильно рвонула й ледь не рознесла квартал!