Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 лютого 2016, 23:29 Інше
Загадковий суїцид в дніпропетровському готелі
Загадковий суїцид в дніпропетровському готелі

Загадкова смерть у Дніпропетровську. В готельному номері із пакетом на голові знайшли мертвого чоловіка. Поруч із тілом - пляшка коньяку, порожні флакони з-під ліків та передсмертна записка. І хоча факти свідчать про самогубство, у слідства є підозри, що це інсценування.

Сьомий поверх готелю "Свердловськ". Ось у цей номер прийшла покоївка - прибратися. Й отетеріла! На ліжку з пакетом на голові лежав покійник! Вже за півгодини на місце прибули слідчі.

Ганна Старчевська, керівник відділу ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області:

- Было обнаружено тело мужчины 90-го года рождения с кульком на голове. Также на месте происшествия были обнаружены 15 флаконов от медпрепарата.

Хто загиблий - з'ясували швидко. Чоловіка звали Романом. Йому було 25 років.

Ганна Старчевська, керівник відділу ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області:

- Он житель города Днепропетровска. Гостиницу снял и проживал здесь последние несколько дней.

У номері правоохоронці виявили ще кілька цікавих знахідок. Крім використаних ліків, знайшли напівпорожню пляшку коньяку та передсмертну записку: 

- В своей смерти прошу никого не винить! Во всём виноват лишь я! Дорогая мама, не кори себя, ты сделала всё, что могла. Родственники и все близкие мне люди, я не буду просить у Вас прощения, так как этот безвольный и эгоистичный поступок не может быть оправдан и прощён!

А ще Роман в листі попросив вибачення в адміністрації готелю та заповів, аби його тіло кремували. Чому молодий чоловік отруїв себе?

- А что это за препарат?

- В принципе это снотворное.

Молодик випив препарат, який найчастіше застосовують  ветеринари. Це - анестезія для тварин. Та іноді ним присипляють звірів.

Тетяна Мехеда, ветеринарний лікар:

- Для наркоза - для кратких манипуляций, и для гуманного усыпления животных.

Чи здатен цей розчин вбити людину? Все залежить від дозування.

Тетяна Мехеда, ветеринарний лікар:

- При превышении дозировки, максимальной дозировки более чем в 10-15 раз, особенно при сочетании с алкоголем, который усиливает всасывание в кровь, скажем так, то я думаю, шансов не будет.

Чи справді Роман скоїв суїцид, чи його смерть - злочин, інсценований під самогубство? Відповіді на головне запитання поки немає. Спершу експерти мають дослідити передсмертну записку.