Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 січня 2016, 22:16 Інше
Про щасливу зустріч загубленого пса з власником
Про щасливу зустріч загубленого пса з власником

Власник травмованого під Києвом пса розшукав свого улюбленця. Напередодні тварину збила маршрутка. Свідки аварії відвезли закривавленого пса до ветеринарної клініки, де його підлікували і навіть встигли дати кумедне прізвисько - Шрек.

Йому стало краще, коли він побачив свого господара. Завдяки сюжету "Свідка" власник травмованого пса відшукав свого улюбленця, і сьогодні відбулась довгоочікувана зустріч. Ще хворий собачка Азик так зрадів зустрічі з господарем, що вмить піднявся на ноги.

Він став неймовірно популярним за кілька днів, у соцмережах поширювали фотографії цього красунчика, а перехожі впізнавали його навіть на вулиці - коли ветеринари виводили собаку на свіже повітря. Його до клініки привезли небайдужі мешканці села Погребів. Знайшли скаліченого пса на узбіччі. Бідолашного збила маршрутка. Водій зупинився, вийшов із салону та просто відтягнув закривавлену тварину з дороги. А сам поїхав далі. 

Валентина, ветеринар:

- Удар пришелся в первую очередь в голову, то есть скорее всего бампером ударило по голове, потом занесло, и есть у него травмы мягких тканей в области препуция и на мошонке. У него был шок, было носовое кровотечение очень серьезное. Собака была не в сознании, не понимал, что происходит с ним, где он.

У ветеринарній клініці пацієнта вирішили назвали Шреком. Провідати чотирилапого знайду приїхала його рятівниця Євгенія. Вона разом із перехожими надавала збитому псу першу допомогу.

Євгенія, рятівниця собаки:

- Хотим сказать отдельное спасибо женщинам на дороге, которые первые остановились, которые перекрыли движение с выезда из Погребов. Они начали поднимать и помогать собаке. 

Красунчик Шрек так сподобався жінці, що вона готова була забрати його додому. 

Євгенія, рятівниця собаки:

- Мы хотели, конечно, себе забрать, мы сильно к ниму привыкли, у нас дома у самих три собаки, вот поняли, что у нас будет четвертая. Но хозаин, Слава Богу, нашелся.

А знайшовся власник Азика - саме таке його справжнє і'мя - завдяки нашій програмі. Після виходу в ефір сюжета про збитого собаку чоловік приїхав до клініки й упізнав свого зниклого улюбленця.

- Все по телевизору видели, говорят: твою собаку по телевизору видели. Просто все приезжают и знают его.

Попри те, що Азик дуже ослаблений, не приховував емоцій під час появи господаря.

- Даже когда уколы делают, он не обращает внимания.

- Да ты смельчак, даже я уколов боюсь.    

Віталій розповідає, що за собачкою недоглянула бабуся, яка забула зачинити хвіртку на подвір'ї. Чоловік вдячний небайдужим людям, які врятували його улюбленця.

- Як ставитесь тепер до популярності собачки?

- Звезда, все девочки твои.

Зірковий пес після лікування за кілька днів повернеться додому.