Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 січня 2016, 23:57 Інше
Британський донор сперми має 800 дітей
Британський донор сперми має 800 дітей

Батько-рекордсмен! Він має 800 дітей, що розсіяні по всьому світові. Британський донор сперми допомагає жінкам вагітніти. У скільки оцінює свої послуги, і чи планує зупинитися? 

- Я Саймон Вотсон, і я донор сперми.

Він може похвалитися батьківством 800 дітей. Адже останні 16 років продавав власну сперму через соціальну мережу.

Саймон Вотсон, донор сперми:

- Я забрав результати аналізів із лікарні. Я їх проходжу кожні три місці, щоб усі мої клієнтки були певні - жодних хвороб у мене немає. Копію цього листа викладаю в Інтернеті, щоб люди могли пересвідчитися в цьому на власні очі.

І попит на продукцію нелегального донора - неабиякий. Саймон на брак клієнток не скаржиться. Жінки охоче платять за шанс завагітніти, до того ж і ціна - невелика. 

- Моя плата - 50 фунтів за магічну пробірку.

41-річний Саймон Вотсон продає власну сперму раз на тиждень, але ліцензії на це не має.

- Мої діти розкидані від Іспанії до Тайваню, в безлічі країн. Я хотів би встановити світовий рекорд, щоб ніхто не зміг його побити. Зачати якомога більше дітей.

У Британії донора юридично не вважають батьком. Втім, його діти у 18-річному віці мають право дізнатися, хто їхній біологічний тато. Та через те, що Саймон - неліцензований донор - усі 800 жінок можуть вимагати від нього аліментів. А він, своєю чергою - претендувати на батьківство. Офіційно ж у Саймона троє дітей - два сина й донька. Вони не проти донорської діяльності тата.

- Мій батько допомагає людям. Їм потрібна дитина, він дає їм шанс. І все.

У Британії дуже мало жінок отримують шанс на безкоштовне штучне запліднення. Приватні клініки правлять від 700 до 1400 доларів за одну таку процедуру. А чоловікам дозволено бути донорами не більше 10 разів. Супротивники неліцензованого запліднення кажуть: згодом у дітей з'являється потреба знати, хто їхні родичі. І відкриття, що ти маєш 500 братів чи сестер, може стати справжньою травмою. Попри це, Саймон не планує зупинятися...