Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 грудня 2015, 00:12 Інше
Італійська модель стала фанатом екстремальних польотів
Італійська модель стала фанатом екстремальних польотів

Вродлива й трохи божевільна. Топ-модель з Італії стала рекордсменкою світу з екстремальних стрибків із крилами-вінгс'ютами. Чому жінка, яка донині заробляла на життя фотосесіями й обкладинками глянців, змінила професію і чи не щодня зважується поставити на кон усе, що має?

Підфарбувала вії, нанесла легкий ранковий макіяж, прихопила з собою відеокамеру і…подалася стрибати з борту ґвинтокрила. Італійська топ-модель Ребека Манчіно каже - звикла починати свій день саме так, і ліпшого способу збадьоритися - годі шукати.  

Літати немов птах вона почала 13 років тому, спробувала всі можливі парашути й зупинилася на вінгс'ютах. Саме такі крила дають відчуття цілковитої свободи, й саме на них успішна манекенниця проміняла свою основну роботу.

Ось так невимушено, з усмішкою на обличчі, немов навшпиньки спокуслива брюнетка крокує вузьким трампліном над Дубаєм за мить до карколомного стрибка з даху 400-метрової Princess Tower.

Ще нещодавно вона нізащо у світі не вдягла б громіздкого шолома і страхувального спорядження й не подалася так у люди. Робочий день жінки здебільшого проходив перед об'єктивами фото й відеокамер, в оточенні довгоногих колег, візажистів і модельєрів. Професійна модель вперше знялася для глянцю ще в 16-річному віці, зробила приголомшливу кар'єру, стала фавориткою багатьох всесвітньовідомих видань. А якоїсь миті збагнула: прагне змін - і почала літати. 

Про неї й далі писали провідні таблоїди. Але вже як про жінку-птаха. Вона здійснювала ризиковані стрибки й напівоголена шугала з найнереальніших вершин, ризикувала життям і досі не може відмовитися від цієї азартної, хоч і неймовірно небезпечної розваги. За спиною в Ребеки понад 8,5 тисяч польотів.

- Це моя пристрасть, моє хобі. Головне - навчитися контролювати своє тіло.

Більше, ніж літати, темпераментна італійка любить хіба що пірнати з аквалангом і без нього. Приміром, два роки тому напередодні Різдва вона вирушила знайомитися з гігантськими акулами.

До снаги манекенниці зняти підбори й вирушити на абсолютно незахищену фотосесію до диких крокодилів. Такі неповторні кадри поруч з двометровими щелепами, які будь-якої миті могли атакувати безстрашних непроханих гостей, вона привезла з Мексики.

А це - остання витівка навіженої італійки. В костюмі-крилах і шоломі зі стразами, а ще з GoPro вона вирішила політати між двома хмарочосами в Панамі. Погляньте, що з того вийшло. Далі коментарі, певно, зайві.

Багатьом здається, що свої трюки Манчіні робить неймовірно легко й невимушено, хоча насправді такі заняття потребують тривалого навчання, спеціальної фізичної підготовки й стажу. Манекенниця застерігає всіх, хто захоче повторити її досягнення, не наражати життя на небезпеку, якщо відповідних тренінгів за плечима немає.