Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2015, 11:47 Інше
Хірургічна краса американки-"мультяшки"
Хірургічна краса американки-"мультяшки"

У США божевільна ідея змусила американку витратити 100 тисяч доларів, щоб стати схожою на ляльку. Пацієнтка лягла під ніж хірургів, бо з дитинства мріяла про зовнішність, як у героїнь мультфільмів. Про ризиковану й небезпечну жагу до краси, й чим вона може обернутися для новоспеченої Барбі.

120 тисяч доларів, щоб перетворитися на Попелюшку. Американка Пірсі Фокс зробила з себе клона мультиплікаційної героїні. Заради цього лягала під ніж пластичних хірургів десятки разів. 

- Мені з дитинства подобалися мультфільми. Тепер багато людей роблять компліменти через мою незвичну зовнішність.

Хоча не всім її фігура, що схожа на піщаний годинник, до вподоби.

- О Господи, ти дихати можеш?

Пірсі виросла в консервативній Швеції, була привабливою, але завжди прагнула змінити зовнішність. Дівчина за освітою - енергетик. Однак після отримання диплома працювати за професією не стала й емігрувала до Сполучених штатів Америки. Там почала експериментувати з фігурою, стала манекенницею і постійною клієнткою пластичних хірургів.

- Я не люблю себе колишню.

Ніс, повіки, губи, щоки, груди, сідниці. Лікарі повністю змінили тіло жінки, і від колишньої Пірсі залишилися хіба очі. Вона живе маніакальним прагненням до змін, виснажує себе, намагається схуднути й бути ще вродливішою.  

- Я давно мріяла видалити собі ребра, але дуже тяжко знайти хірурга, який би погодився.

Та Пірсі лікаря таки знайшла. Заплатила за операцію 9 тисяч доларів. Її талія тепер 35 сантиметрів, адже хірурги видалили у пацієнтки 6 ребер.

Беррі Еплі, пластичний хірург:

- Пацієнт повинен розуміти всі ризики, це втручання в організм, і наслідки можуть бути непередбачувані. Пацієнтка вмовила нас, ми зробили все, що могли. Втім, у неї попереду все життя.

На реабілітацію Пірсі знадобилося два тижні. Вона задоволена результатом, хизується своїми формами. Після зустрічі з нею мало хто залишається байдужим від побаченого. Родичі та деякі друзі засуджують хворобливу пристрасть Пірсі до пластики. Адже десятки операцій перетворили здорову жінку фактично на інваліда.