Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 жовтня 2015, 23:07 Інше
Нерозділене кохання змусило рівнянку стрибнути з моста
Нерозділене кохання змусило рівнянку стрибнути з моста

Останній крок у безодню. Намагаючись вкоротити собі віку, 19-річна дівчина стрибнула з мосту на залізничному вокзалі в Рівному. Втім, вона вижила й тепер у лікарні. Що стало причиною такого фатального кроку?

Ніч. Безлюдний перон залізниці в Рівному. Молода дівчина повільно підійшла до перил мосту над коліями. Постояла хвилину - а потім перелізла через огорожу, повисла, і... скочила вниз. Патрульні кинулися до самогубці. Викликали рятувальників та лікарів. 

Любов Гуда, співробітниця УМВС у Рівненській області:

- Спинити дівчину нікому не вдалось, вона реалізувала свій намір.

Дівчина впала з 20-метрової висоти просто на колії. І вижила. Швидкою її привезли в реанімацію. Коли лікарі обстежили горе-самогубцю, в один голос сказали - вона народилася в сорочці. Наразі дівчина в нейрохірургії.

Олександр Кучерук, лікар-нейрохірург Рівненської міської лікарні:

- Після певних дообстежень пацієнтці виставлена мінімальна черепно-мозкова травма. З боку інших органів проблем, на щастя, немає. Була підозра на перелом хребта, но на даному етапі вона знята. 

Дівчину звати Тетяною. Про неї відомо небагато - їй 19 років. Того вечора спочатку випила склянку горілки - і пішла вкорочувати собі віку. Все - через нерозділене кохання. 

- Я сама.

- А чому так сталось?

- Так сталось.

- Що спричинило? Може, кохання якесь нещасне?

- Да, кохання.

Любов Гуда, співробітниця УМВС у Рівненській області:

- З'ясовуються усі обставини справи, за результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення. За попередньою інформацією, дівчина могла вчинити цей крок через конфлікт з коханою людиною. Інші дані зараз перевіряються.

До слова, сумнозвісний міст на вокзалі має погану славу. Кілька років тому з нього стрибнув чоловік і загинув миттєво. А Тетяна потроху одужує. Лікарі кажуть - вона вже заспокоїлася. І про нещасне кохання майже не згадує.