Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 жовтня 2015, 13:45 Інше
НТН попливе під "Чорними вітрилами"
НТН попливе під "Чорними вітрилами"

Пірати захоплюють ефір телеканалу НТН. Серіал "Чорні вітрила" - скандальна приголомшлива прем'єра сезону. Пригоди, чорний гумор, нестримна пристрасть та вражаючі спецефекти - усе це від творців "Гри престолів", "Демонів Да Вінчі" та "Спартака". Як створювали нову піратську історію - таємниці та інтриги знімального процесу.

Назар Міліневич, кореспондент:

- Мабуть, кожен із Вас читав відомий роман шотландського письменника Стівенсона - "Острів скарбів", там капітан Флінт захоплював піратські кораблі. Ця історія є своєрідним початком початків "Острова скарбів". "Чорні вітрила" - новий серіал, який не залишить жодного байдужим. Капітан Флінт разом із Вами відправиться у пошуки скарбів бурхливого моря.

Славетний капітан Флінт знову піднімає паруси на своєму кораблі "Морж". Нова кінострічка - "Чорні вітрила" - знята по добре знайомому сценарію роману "Острів Скарбів". У ролі капітана Флінта - англійський актор Тобі Стівенс. Такого мастштабного пригодницького фільму про піратів ще не знімали.

Життя піратів у водах Карибського моря - яскраве, втім недовге. Та жовтогарячому південному сонцю це байдуже - воно гріє героїв і зрадників. Коханців та мерзотників. Усіх, хто пливе під чорними вітрилами.

- Куда це ти? Час здійснити правосуддя, а ти повернувся спиною? Корабель військового королівського флоту "Скарборо" стоїть у Бостоні, сьогодні вони йдуть на нас.

Серіал знімали в південній Африці. Корабель для команди капітана Флінта будували п'ять місяців. Усі деталі фільму режисери намагались адаптувати до тогочасного 1715 року.

Тобі Стівенс, капітан Флінт:

- Корабель надзвичайно реалістичний, до дрібниць.

Клайв Поллок, конструктор:

- Сотні людей - столярів, скульпторів, художників, теслів - спільними зусиллями створили його.

Цей серіал суттєво відрізняється від "Острова Скарбів" Стівенсона. Звабливі сцени, криваві бійні - все це тільки в "Чорних Вітрилах".

Джесіка Паркер Кеннеді, акторка:

- Під час зйомок фільму в мене навіть відбирало мову. Дуже цікаво було працювати на знімальному майданчику, надзвичайно захоплююче. Масштаби роботи вражаючі.

Попереджаємо та відкриємо маленький секрет - рекомендується для перегляду лише дорослим.

- Найголовніше на кораблі - це довіра. Довіра між людьми, між капітаном і командою. Без неї корабель приречений.

Назар Міліневич, кореспондент:

- Тут слизько від крові, під час захоплення корабля не чути стогону тих, хто помирає. Серіал "Чорні вітрила" на телеканалі НТН.