Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2015, 12:06 Інше
Ларсон - хто він такий?
Ларсон - хто він такий?

Сподіваємося, що лікарі стабілізують стан Ларсона й співак одужуватиме. Тим часом наші журналісти підготували цікаву підбірку фактів про життя та творчість репера.

37-річний репер Ларсон, справжнє і'мя котрого Сергій Ларкін, колишній стриптизер, українцям відомий своїм норовом. Співак не раз хвалився, що любить бити людей на дорозі. Бо хоче навчити їх їздити. А 2012-го проти артиста відкрили кримінальну справу за те, що відлупцював пішохода. Окрім бійок, репер прославився скандальними розлученнями з жінками. В картотеці його романів - співачка Євгенія Власова, донька відомого футболіста Олега Блохіна - Ірина. А останнє кохання Ларсона - 21-річна  дівчина на ім'я Марина.

2013-го артист кардинально змінює співочий стиль. Замість футболки одягає сорочку, а реп - на пісні Віктора Цоя. Ларсон офіційно викупив у батька рок-легенди - Роберта Цоя - права на десять пісень. 

- Дорогие друзья, пока есть такой человек, как Серега, пока есть вы, поклонники моего сына, память о нем никогда не умрет.

З початком бойових дій на сході Україні співак почав їздити добровольцем у зону АТО. І лише кілька днів тому в Києві відбувся гучний концерт Ларсона. Де він, загримований під Цоя, виконав його легендарні композиції.