Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 вересня 2015, 23:03 Інше
Переселенець повісився в Маріуполі, залишивши дружину з чотирма дітьми
Переселенець повісився в Маріуполі, залишивши дружину з чотирма дітьми

У Маріуполі повісився батько 4-х дітей. Сім'я, в якій сталося лихо, і без того була у скрутному становищі. Сім місяців тому їм довелося втікати з рідної домівки через бойові дії на Сході України.

Багатодітна родина винаймала квартиру у звичайній маріупільській п'ятиповерхівці. Того дня Лілія пішла разом із чотирма дітьми до поліклініки. Вдома залишався чоловік. Та коли жінка повернулася додому, то не змогла потрапити до помешкання. Довелося кликати власницю квартири із запасними ключами. Коли увійшли всередину - побачили страшне.

Вікторія Гуц, співробітниця Маріупільського МУ міліції:

- Когда она уже зашла с детьми, с хозяйкой в квартиру - она обнаружила своего супруга. Он уже был без признаков жизни, повешенным. Никакой записки, ничего там рядом  не было обнаружено.

Новина про загибель Юрія умить облетіла будинок. Чужому горю співчували всі сусіди.

Олександра Юхимівна, сусідка загиблого:

- Я как узнала, вот мы тут сидели, мы вот тут все сидели. Поражены были. Прям у меня внутри все колотилось. Ну как он мог это сделать? Почему на такой поступок пошел?

Цю родину добре знали, 7 місяців тому Юрій та Лілія разом з дітьми вимушено переїхали до Маріуполя з селища Саханки. Люди втікали від обстрілів.

Олександр Одокієнко, сусід загиблого:

- Нормальная обычная семья. Только жертвы обстоятельств. Ну, сами понимаете - беженцы, как говорится.

Сусіди пригадують останні дні, коли бачили Юрія живим. Кажуть: на життя не скаржився. Утім, певні: самогубство скоїв, бо зневірився, що в житті може щось змінитися на ліпше.

Надія Івановська, сусідка загиблого:

- Он не мог найти работу. Мама у них одна работала. Дети у них, конечно, помогали, друг за другом следили, но, конечно, отец был один дома с четырьмя детьми. Может быть, не выдержал.

Поговорити з дружиною журналістам не вдалося - жінка була на роботі. Нині смерть голови багатодітної родини розслідують правоохоронці.

Вікторія Гуц, співробітниця Маріупільського МУ міліції:

- Близкие люди данного мужчины поясняют, что причиной его такого самовольного ухода из жизни послужило его такое пессимистичное настроение, связанное с тем, что какие-то там были сложности у них финансового характера. Следователь нам говорит, что в принципе нет признаков, которые указывают на состав какого-либо правонарушения. Скорее всего, это самоубийство.

Без батька залишилися четверо дітей: найстаршому нещодавно виповнилося 16 років, наймолодшій лише 2 місяці.