Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 вересня 2015, 21:51 Інше
У Запоріжжі жінка повісилася, бо почувала себе винною перед синочком
У Запоріжжі жінка повісилася, бо почувала себе винною перед синочком

Вона скоїла самогубство, бо вважала себе поганою матір'ю. 32-річну жінку знайшли в зашморгу в одному з гуртожитків Запоріжжя. Лихові в родині передувала невеличка пригода з дворічним сином загиблої.

Це був звичаний ранок у родині. Юлія допомогла зібратися чоловіку на роботу, 8-річній доньці - до школи. Сама ж залишилися вдома доглядати дворічного синочка. За кілька годин гуртожиток шокувала страшна звістка - жінка мертва.

Олексій, сусід загиблої:

- Кто нашел ее?

- Вроде как сосед отвез свою малую с ее малой в школу, и приехал, а она уже всё.

Чоловік побачив дружину із зашморгом на шиї. Одразу викликав швидку допомогу, та лікарі зарадити вже нічим не могли.

Сергій Вендін, кореспондент:

- Загибла Юлія разом з чоловіком та двома дітьми мешкала ось у цій квартирі. Зараз тут порожньо - усі поїхали на поховання. Сусіди по гуртожитку не можуть отямитися від шокуючої новини. Багато хто з них знали загиблу змалечку.

Ніна Іванівна, сусідка:

- Всё нормальное: семья, муж. И она такая умничка. Она выросла на наших глазах. Его еле отпоили вчера. Он на работе был, пошел на сутки. Его еле отпоили. Ну, а за всех, за маму, за нас.

- Мы все вчера были в таком шоке. Ужас.

Сусіди намагаються пригадати останню розмову з Юлією. Кажуть - все було гаразд. Тому не можуть збагнути, як мати двох дітей могла скоїти самогубство.

Юлія, сусідка:

- Так, с виду - вчера, позавчера видели. Все было хорошо. Она никогда не говорила о своих переживаниях. Все, что сейчас говорят… Мы ничего не узнаем. Ни записки, ничего не осталось.

Єдине, що розповіли мешканці будинку - три місяці тому її дворічного синочка вкусив собака. Відтоді молода мама не знаходила собі місця.

Юлія, сусідка:

- Немножко цапнула. Там три маленькие царапины на лице есть. Царапины. Не более того. Но ребенок абсолютно здоров. Находили эту собаку, проверяли. Ни бешенства, ничего у собаки нет.

Не агресивну тварину винила Юлія. За біль синочка краяла лише себе одну. Подейкують, що незадовго до інциденту з псом жінка спересердя побажала маленькому сину, аби його покусав собака. А коли "материнске прокляття" справдилося - не змогла собі пробачити. Рідні намагалися витягти жінку з глибокої депресії. Навіть возили до психологів.

Ніна Іванівна, сусідка:

- Это все ее болезнь. Вот это так спрогрессировала. Она себе внушила, что она плохая мать. Взгляд изменился у человека. Ее возили к врачам. Лечили. Больше ничего не знаю.

Правоохоронці розслідують смерть молодої матері як "навмисне вбивство", аби ретельно з'ясувати всі обставини трагічного випадку.