Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 серпня 2015, 21:30 Інше
У вентіляційній шахті ужгородського будинку знайшли мертве тіло
У вентіляційній шахті ужгородського будинку знайшли мертве тіло

Моторошна знахідка в Ужгороді! У багатоповерхівці знайшли мертвого 32-річного чоловіка. Тіло виявили у вентиляційній трубі між поверхами. Там воно пролежало більше двох місяців і вже перетворилося на мумію.

Те, що в їхньому будинку сталося щось страшне, мешканці багатоповерхівки відчули ще кілька тижнів тому. Одразу в кількох квартирах почало дуже смердіти. Потім нестерпний запах відчули вже в усіх оселях.

Едуард, мешканець будинку:

- Настолько запах шел, что с ума сойти. Одни думали, что крыс травят. Бог его знает. Во всем доме запах стоял. Даже на балкон выйдешь - и такое отношение, как что-то травили.

Налякані люди викликали працівників ЖЕКу. Ті почистили вентиляційні труби і сморід наче зник. Та за кілька днів з'явився знову. Комунальники вдруге вирішили обстежити шахту. Коли спустилися до четвертого поверху - натрапили на щось дивне у стіні. Саме від цієї знахідки і йшов нестерпний запах. Почали ламати перекриття.

Надія Петришко, керівник ЖЕК №1 м. Ужгорода:

- Кажу, розбивайте більше! Смердить. Ну наші хлопці кажуть - гроші давай! Я кажу, все даю - розбивайте. І витягуйте. Розбили. Вроде как людина. Рука випала. Я, чесно, сама подивилась, думала, собача лапа. Така засохша. Потім кажуть: подивись - 5 пальців. З трудом визвали міліцію. Труп мужчини був.

Правоохоронці швидко з'ясували особу знайденого в стіні чоловіка. За рештками одягу рідні впізнали зниклого два місяці тому 32-річного сина.

Володимир Павлюк, співробітник УМВС України в Закарпатській області:

- Встановлено, що чоловік зловживав спиртними напоями. Мав психічні розлади. І, можливо, під час одного з психічних нападів заліз у вентиляційну шахту і загинув.

Та місцеві мешканці кажуть - залізти у вентиляційну шахту не так уже і просто.

- Так єслі задом, наприклад. Да, задом ноги опустити і лізти. А так по іншому ніяк. Разві що на канатові, та й то задом на канатові опускатись.

Припускають люди, що чоловіка могли вбити. А тіло заховати. 

Надія Петришко, керівник ЖЕК №1 м. Ужгорода:

- Чи він вбитий був, чи що. То не може туди людина впасти. То треба сунути. То отака відстань.

Не відкидає версію про вбивство чоловіка й міліція. Проте, що ж насправді сталося - можуть сказати експерти. Саме на результати чисельних досліджень і чекають слідчі. Тим часом власники квартири, у стіні якої знайшли муміфіковане тіло, тимчасово виїхали з оселі. Сусіди кажуть: після інциденту господарі хочуть спробувати її продати.