Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 серпня 2015, 23:35 Інше
У США ведмідь пограбував пекарню
У США ведмідь пограбував пекарню

Небезпечного чотирилапого злочинця розшукує поліція штату Колорадо. У неробочий час він вдерся до пекарні і просто перед об'єктивом камери спостереження знищив продукцію. Про хронологію подій, і хто зазіхнув на тістечка і пироги.

Запашні піца, пироги та тістечка. Завдяки унікальним рецептам у пекарні в маленькому містечку в штаті Колорадо завжди безліч відвідувачів. Втім, напередодні до закладу завітав дивний клієнт. Вночі до пекарні вдерся ведмідь. Він заліз на кухню і вдосталь попоїв пирогів. На місці злочину господарі знайшли лише порожні пожмакані тарілки та обгортки. 

Крісті Ленерт, мати власниці закладу:

- Спочатку ми побачили ось ці відбитки лап на вікнах. А потім уже всередині - купу пакунків від з'їдених пирогів.

Загалом клишоногий крадій знищив 38 пирогів. Їв лише те, що припало до смаку.

Крісті Ленерт, мати власниці закладу:

- Вишневий і яблучний - його улюблені.

Усе відбувалося перед об'єктивом камери спостереження. До того ж після злочину велетня сфотографували люди, які мешкають по сусідству з пекарнею.

Мікаела Ленерт, власниця закладу:

- Він за хвилину знищив усе! Какао, цукор, солодощі.

На щастя, господарів ведмідь не дочекався. У разі, якщо навідається знову, вікна ресторану забили фанерою.

Дикі тварини часто стають непроханими гостями для американців. Приміром, ось кадри з Нью Джерсі. Господар зустрів ведмежа просто на порозі власного будинку вранці, коли збирався на роботу. Клишоногий теж наблизився до людей через голод. І автори відео кажуть - підгодовують гостей з дикої природи регулярно.

А це вже кадри з Канади. Господар будинку з друзями, м'яко кажучи, був дуже здивований, коли відчинив двері спальні. Втім, і це не межа. Погляньте, як зустріла гостю з дикої природи домашня кицька ось цих американців. Левиця з котеням влаштувала справжні змагання. Такі кадри підкорюють інтернет-користувачів і дедалі частіше з'являються у мережі.