Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 липня 2015, 22:41 Інше
Співак Козловський скаржиться на повільне розслідування викрадення його автівки
Співак Козловський скаржиться на повільне розслідування викрадення його автівки

Віталій Козловський розбив свій автомобіль сам, а тепер шукає міфічних викрадачів власного Фіата. Столичні правоохоронці перевіряють і таку версію загадкового викрадення машини артиста, скоєного наприкінці червня. Тоді невідомі забрали автомобіль Козловського з-під його будинку, з вітерцем проїхалися Києвом, аж поки не потрапили в ДТП. Співак нині скаржиться - міліції байдуже до його проблеми, й вона навмисно не хоче шукати порушників.

Хто б знав, але ці слова з його ж пісні стали пророчими. Місяць тому Козловський втратив свій улюблений білий Фіат і почав більше ходити пішки. Його автомобіль невідомі викрали просто з-під вікон квартири. Зловмисники проїхалися нічним Києвом, смакували червоним вином просто в салоні, аж поки не потрапили в аварію. Пригоди крадіїв зафіксували камери відеоспостереження. Цими кадрами співак поділився зі Свідком. Ось мить, коли машина Віталія Козловського врізається в бетонну огорожу.

Співак ласкаво називав свій Фіат "будиночком на колесах". Тепер "будиночок" став просто купою брухту на штрафмайданчику. І ось приголомшлива версія від правоохоронців: автомобіль викрав і потрощив сам Козловський. Якоїсь миті співак із постраждалого перетворився на одного з підозрюваних. Втім, зірка сцени заявляє про свою невинуватість і навіть має алібі.

Віталій Козловський, співак:

- Думали, что я сам напился, сел за руль, поехал, врезался. Я не пью, я не пью вообще!

На відеозапису розгледіли ще двох підозрюваних - можливих викрадачів машини Козловського - дівчину та хлопця, що швидко зникли з місця аварії… Хто це? Звичайні бешкетники, недоброзичливці співака, фанати Козловського, які хотіли забрати автівку як сувенір, або його ж друзі, котрі вирішили розважитися? В міліції розпочали кримінальне провадження за статтею "незаконне заволодіння транспортним засобом" і перевіряють усі можливі версії.

Ірина Левченко, заступник керівника відділу ГУ міліції в м. Києві:

- На цей час ще триває слідство, тривають пошуки тих осіб, які могли таке вчинити, звичайно, як і завжди, перевіряються всі версії цієї події...

Та співак розлючений і не знає, що робити. З його слів, правоохоронцям взагалі байдуже до його проблем, і братися до справи вони не хочуть. Але чому?

Віталій Козловський, співак:

- Слідчий постійно десь в забухах, кажу як є! Постійно якісь свята, сабантуї, у них свята, вони пьють, гуляють.

Віталій зізнається: свій улюблений, але потрощений автомобіль уже продав. За скільки? Не каже. Останній місяць він пересувався чим доведеться, й сьогодні щасливий, адже шанувальники Козловського знайшли для нього в одній зі столичних автошкіл нову машину. Точніше, машинку.

- Я буду с буковкой У ездить? Ну я не думал, что она будет настолько забрендирована, прям вот так вот вся исполосована!

Це не подарунок, машину дали на той час, поки співак не заробить собі на новий автомобіль.

Світлана, шанувальниця:

- Мы уверены в его порядочности, думаем, что все будет хорошо!

Козловський таки сідає за кермо, та зрушити з місця автомобілем так і не зміг. Виявилося, що Віталій звик до автоматичної коробки передач і йому тепер, мабуть, дійсно доведеться взяти кілька уроків з керування.