Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 липня 2015, 11:33 Інше
Маленька колумбійка три тижні прожила самотньо у джунглях
Маленька колумбійка три тижні прожила самотньо у джунглях

Приголомшлива історія про сучасного Мауглі. У Колумбії 7-річна дівчинка майже три тижні блукала джунглями, без їжі й води, і вижила. Дитину будь-якої миті могли пошматувати дикі тварини. Хто допоміг знайти Джесику Патрисію і як почувається дівчинка?

7-річна Джесика Патрисія зникла наприкінці червня. Батьки й досі не збагнуть, як не догледіли за донечкою. Дівчинка весь день гралася на подвір'ї, а надвечір її вже шукало все місто Санта Марта. Дитина пішла в бік джунглів і зникла. Рідні зі сльозами на очах згадують, як цілодобово обстежували хащі, і все марно. Минуло 18 діб, і ось раптом їм зателефонували з поліції. Туди подзвонив анонім і вказав, де перебуває маленька колумбійка.

Сандра Валлейос, полісмен:

- Ми знайшли її в занедбаному будиночку в джунглях. Дитина була налякана, бо тільки уявіть - три тижні була сама в дикій природі. Вона досі не розмовляє ні з ким.

Альбе Фуентес, працівник адміністрації департаменту Магдалена:

- Вона не їла й не пила, ноги в ранах, бо мабуть дитина босоніж блукала лісом. Організм виснажений і зневоднений.

Слідів насильства медики не виявили, тож навряд чи хтось викрав і свідомо утримував дівчинку в лісі. Втім, остаточно підтвердити це може лише сама Джесика Патрисія. З нею нині працюють психологи. 

Єлена Кортес, мати дитини:

- Нашу донечку знайшли, вона жива. Дякувати Богові!

Після цих пригод батьки ні на мить не відпускають від себе дівчинку. Тим часом поліція ж все таки намагається вийти на слід загадкового аноніма.