Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 липня 2015, 23:29 Інше
У Шостці малюк втік з дому
У Шостці малюк втік з дому

Пригоди трирічного мандрівника на Сумщині. Роздягнений малюк кілька годин блукав вулицями. Прокинувшись вранці, хлопчик не побачив удома матусі, злякався й пішов її шукати по місту.

Приблизно о 7-й ранку цієї вулицею в Шостці простував трирічний малюк. Був лише у футболці та трусиках. А надворі було холодно. Перехожі, що поспішали на роботу, одразу звернули увагу на самотню дитину. Але йшли собі далі. Лише одна з містянок зупинилася і викликала міліцію.

Віктор Гузей, керівник Шосткинського МВ міліції:

- В этот день был сильный ветер, сильный дождь, низкая температура, работники милиции накрыли малолетнего ребенка форменной одеждой и доставили в Шосткинский городской отдел.

За кілька хвилин крихітка вже пила гарячий чай, адже малюк змерз. Коли трохи зігрівся, із задоволенням спілкувався з правоохоронцями. Розповів - коли вдома прокинувся, не знайшов мами, тож пішов її шукати.

- Ну на улице темно было или светло?

- Светло.

- А ты с кем выходил на улицу?

- Ни с кем. 

- Сам?

- Да.

Довго шукати батьків Давида не довелося. Налякана та заплакана його мама сама прибігла в міліцію.

- Привет, Давид! Что ж ты меня напугал так.

Олена, мати хлопчика:

- Вышла выгуливать собаку, прогуляла, зашла в магазин, скупилась продуктами, пришла домой, его уже нигде, ну вижу, что его нигде нет. Вижу, кросовок нету, написяна калюжа, выбежала, в чем была - выбежала на улицу.

У малого мандрівника є старший 10-річний брат. Олена зізнається - інколи залишає дітей вдома самих. Утім, боялась іншого - пожежі, тому й дверей не зачиняла.

Олена, мати хлопчика:   

- В целях безопасности никогда не закрываю дверь, чтобы могли выйти з двери, отчого-то у меня вот.

Але після втечі трирічного Давида вирішила - без нагляду сини більше не будуть. Покарати Олену в міліції вирішили профілактичною бесідою.