Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 червня 2015, 15:16 Інше
Добірка цікавинок
Добірка цікавинок

Освідчився коханій через кросворд. Таке вдалося нареченому у Великій Британії. Заповітну пропозицію чоловік зашифрував на сторінках часопису The Times. Редактори кажуть: вперше погодилися розмістити освідчення на шпальті, й востаннє. Щоб витівка залишилася ексклюзивною.

Суто англійський сніданок - хай навіть за кермом автомобіля і в годину пік. Водійка у Великій Британії забула попоїсти зранку й змушена була прихопити тарілку вівсянки з собою. Свідок-велосипедист випадково помітив трапезу, висловив зауваження співвітчизниці, але відволікти від тарілки не зміг. Пані знизала плечима й продовжила смакувати кашу. Чи відреагувала поліція на небезпечний сніданок, через який могла статися ДТП, невідомо.

***

Будинок Мерлін Монро знищили в Лос Анджелесі. Помешкання, де колись жила легендарна акторка, знесли, щоб побудувати на його місці хмарочос. Чимало прихильників співачки закликали перетворити оселю на меморіальний музей, але архітектори не погодилися. Суд визнав дії забудовників законними. У Лос Анджелесі Монро - тоді ще Норма Джин Догерті - оселилася в 1944-му. Вона працювала на військовому заводі й саме на робочому місці зустріла фотографа, який запросив її манекенницею і в перспективі перетворив на зірку кіно.

***

Термінатор воскрес у Голівуді. Фанатів шокувала поява супергероя на вулицях міста. Арнольд Шварценегер до того ж з'явився в тамтешньому музеї мадам Тюссо, й воскова копія оживала перед очима в туристів. У такий спосіб Шварц рекламує прем'єру останньої стрічки про пригоди його персонажа. Фільм вийде у прокат наприкінці місяця.

***

Роздяглася, щоб подякувати улюбленій футбольній команді за забиті голи. Скандальна ведуча з Венесуели вкотре влаштувала стриптиз у прямому ефірі. Нещодавно пообіцяла щоразу після перемоги збірної так дякувати гравцям. Судячи з результатів останнього матчу з колумбійцями, мотивація виявляється дієвою.

***

А ось в Австрії один із борделів Зальцбурга до кінця літа безкоштовно обслуговує клієнтів. Власник втомився сплачувати податки в міський бюджет, каже: цифри невпинно ростуть, тому в такий спосіб виказує владі протест. Жрицям кохання зарплату Герман Мюллер поки платить з власної кишені, але з огляду на черги біля входу, не прогнозує, як довго протримається на плаву. За останні десять років австрієць сплатив 5 мільйонів євро податків. Діяльність борделів в Австрії легалізована, щоправда, побори з такої діяльності дуже великі, і повії мусять регулярно проходити медогляд.