Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 червня 2015, 21:41 Інше
На Херсонщині бабуся доглядала онуку, тримаючи на ланцюгу
На Херсонщині бабуся доглядала онуку, тримаючи на ланцюгу

Посадила онуку на ланцюга, бо їй тяжко встежити за жвавою дівчинкою. Такий метод виховання обрала пенсіонерка на Херсонщині.

Поки старенька поралася на городі, її онука сиділа на ланцюгу. Ці фото виклав у мережу чоловік, що й побачив приголомшливу картину через паркана.

Володимир Ярмолаєв, т.в.о. керівника відділу Каховського МВ міліції:

- Было выявлено, что в одном из сел неизвестные граждани во дворе жилого дома содержат несовершеннолетнего маленького ребенка на цепи.

Мати дівчинки самостійно виховує трьох неповнолітніх дітей. Жінка розповідає: поки вона працює в полі, молодшу донечку залишає на сімдесятидворічну бабусю. І переконує: й гадки не мала, що її Карину прив'язують ланцюгом.

- Да, она неправильно поступила, но это уже во-первых возраст. Во-вторых, у нее свои причуды. Я не знаю, почему она так сделала.

Втім, сусіди кажуть: про дивні методи виховання пенсіонерки жінка знала.

- Ну я не сомніваюсь, шо може у такої мами таке й буть! Тому шо дуже непутьова сім'я.

Після оприлюднення знімків соціальні працівники перевірили умови мешкання дітей. Порушень не виявили. Сама ж бабуся не розуміє, чого люди підняли стільки шуму. Адже її саму в дитинстві також так прив'язували.

Наталя Нелюбина, керівник відділу Каховської райдержадміністрації:

- Что да, я привязывала. А что в этом такого? То есть у нее такие методы воспитания. Она в этом плохого ничего не увидела.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ухиляння від батьківських обов'язків, проте забирати з родини малюків ніхто наміру не має. Після скандалу дітям знайшли місця в дошкільному закладі.

- Ой красота. Посмотри вон на тьотю, не стісняйся... Два с половиной нам годиков.